Foto: Christophe Ena/AP, Max Nash/AP

Jude Law var otrogen mot fästmön Sienna Miller – med barnflickan Daisy Wright

Jude Law skapade rubriker världen över när otrohetsskandalen med barnflickan uppdagades.

Det hände sedan med barnflickan Daisy Wright.

Jude Law har blivit en internationell stjärna tack vare sina många imponerande prestationer inom film och teater.

Redan vid 15 års ålder började han skina på teaterscenen, och det dröjde inte länge innan han fick sitt genombrott på vita duken.

Jude Law
Foto: Christophe Ena/AP

Bland hans mest kända roller finns filmer som ”The Talented Mr. Ripley”, ”Åter till Cold Mountain”, ”The Aviator” och julfilmen ”The Holiday”.

Under åren har han vunnit flera utmärkelser för sina roller och är utan tvekan en av världens mest framstående skådespelare.

Kärlekslivet

Tidigare var Jude Law gift med skådespelerskan Sadie Frost, som han träffade under inspelningen av filmen ”Shopping” 1992. De gifte sig 1997 och har tre barn tillsammans: Rafferty ”Raff” Law (född 1996), Iris Law (född 2000) och Rudy Law (född 2002).

De skilde sig 2003, och sedan dess har Jude Law haft relationer med Sienna Miller, Samantha Burke, Catherine Harding och Phillipa Coan. Han gifte sig med Phillipa Coan 2019, och de har två barn tillsammans.

Totalt har Jude Law sju barn med fyra olika kvinnor.

Jude Law och exfrun Sadie Frost
Jude Law och exfrun Sadie Frost. Foto: Darla Khazei/AP

Otrohetsskandalen

Strax efter att Jude Law och Sadie Frost skilt sig så började Jude att dejta skådespelerskan Sienna Miller. De förlovade sig på juldagen 2004, men det dröjde inte länge förens den stora skandalen skulle uppdaga sig.

Tidigare att Jude Law och exfrun Sadie Frost anställt Daisy Wright, då 26 år gammal, som barnflicka. Under en filminspelning i New Orleans 2005 hade Daisy tagit med Judes barn till inspelningen.

Varken Jude eller Daisy kunde hålla tassarna från varandra och slutade upp i säng tillsammans. Under natten så blev de dock påkomna av Judes barn, som inte kunde sova.

Jude Law och Sienna Miller
Jude Law och Sienna Miller. Foto: Christophe Ena/AP, Max Nash/AP

Barnet berättade senare för Jude Laws exfru Sadie Frost om pappans affär. Sadie blev ursinnig över att Jude hoppat i säng med barnflickan och sparkade Daisy omgående.

Det dröjde inte länge därefter förens historien läckte ut i den brittiska skallerpressen.

– Vi kysstes och kysstes i vad som verkade vara år. Sedan släpade vi oss uppför trappan till hans sovrum och slet av varandra kläderna, berättade Daisy Wright till tidningen The Sun.

Bad om ursäkt

Jude Law gick efter ryktena ut offentligt och bad om ursäkt till alla inblandade.

– Efter rapporterna i dagens tidningar vill jag bara säga att jag skäms djupt och är upprörd över att jag har sårat Sienna och de människor som står oss närmast, sa Jude Law i ett pressmeddelande till British Press Association.

Senare försökte Jude Law lappa ihop förhållandet med Sienna Miller, men det gick sådär. Jude tog även avstånd från barnflickan Daisy.

Så lever Daisy idag

Sedan skandalen har Daisy Wright levt ett privat liv. Hon ska ha fått bra betalt efter att hon sålt sin historia till tabloiderna, men därefter ha återgått till att jobba som barnflicka. 2014 rapporterades det om att hon startat ett eget rekryteringsföretag och att hon hade två barn.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev