Nya bilden på Jude Laws son Rafferty, 27, tar världen med storm – nu tänker alla samma sak

Den store skådeskådespelaren och världsstjärnan Jude Law har en son som nyligen har synts till i rampljuset.

Bilderna på sonen får alla att tänka samma sak – han är nämligen pappa upp i dagen.

Jude Law är skådespelaren som kommit att bli en riktig världsstjärna efter sina många briljanta roller inom film- och teaterscenen.

Redan som 15-åring började Jude Law att briljera på teaterscenen och det skulle inte dröja länge förens han slog igenom på vita duken.

Hans mest välkända roller har han gjort i filmer så som exempelvis ”The Talented Mr. Ripley”, ”Åter till Cold Mountain”, ”The Aviator” och julfilmen ”The Holiday”.

Genom åren har han prisats med mängder av utmärkelser för sina roller och han är utan tvekan en av världens största skådespelare.

Jude Law
Jude Law. Foto: Vianney Le Caer/AP

Familjen och kärlekslivet

Tidigare var Jude Law gift med skådespelerskan Sadie Frost, 58, som han träffade under inspelningen av filmen ”Shopping” 1992. De gifte sig 1997 och har barnen Rafferty ”Raff” Law (född 1996), Iris Law (född 2000) och Rudy Law (född 2002).

2003 skilde sig dock paret och sedan dess har Jude Law haft förhållanden med Sienna Miller, Samantha Burke, Catherine Harding och Phillipa Coan, som han är gift med sedan 2019 och har två barn med.

Totalt har Jude Law sju barn med fyra olika kvinnor.

Jude Law och exfrun Sadie Frost
Jude Law och exfrun Sadie Frost. Foto: Darla Khazei/AP

Äldsta sonen ”Raff”

Jude Laws äldsta son Rafferty, eller ”Raff”, har valt att gå i sin fars fotspår och har gjort karriär både som modell och skådespelare.

Just nu är han aktuell med en ny serie som släpps på Apple+ den 26 januari. Serien heter ”Masters of The Air” och handlar om en flygbataljon under andra världskriget som slåss mot nazisterna.

Rafferty Law har en av rollerna i serien och nyligen sågs han till på röda mattan inför premiären.

Och det är verkligen spöklikt hur slående lik han är sin far.

Rafferty "Raff" Law.
Rafferty ”Raff” Law. Foto: Scott A Garfitt/AP

Vill gå sin egen väg

Rafferty har berättat för media att han tidigare känt sig lite stämplad med tanke på att båda hans föräldrar är stora skådespelare. Han har därför velat gå sin egen väg framåt som skådespelare.

Jag har mycket att säga. Tidigare har jag känt att jag till viss del definierats av min familj. Nu vill jag bryta mig loss från det och fokusera på mig själv”, berättade Rafferty för Hunger Magazine.

Rafferty berömmer också sina föräldrar för hur de är som personer. Han beskriver sin mamma Sadie Frost som ”tålmodig” och berömmer henne för hur hon behandlar människor. Han beskriver också sin pappa som sin bästa vän.

Min mamma har alltid varit en stor förebild för mig när det gäller hur hon behandlar människor och hennes syn på livet… Hon är väldigt tålmodig. Min pappa har också alltid varit en stor förebild. Han är som en bästa vän. Vi tillbringade mycket tid bara jag och han när jag växte upp – vi åkte på alla möjliga äventyr”, säger Rafferty Law.

Vad fint han beskriver sina föräldrar! Och otroligt hur lika far och son Law är till utseendet!

LÄS MER: