Foto: TV4, Instagram

Hanna Hedlund i bilolycka med dottern Saga – tvingas söka vård

Hanna Hedlund blev nyligen påkörd när hennes 12-åriga dotter satt bredvid henne i bilen.

Nu berättar hon om den otäcka olyckan för sina följare på Instagram.

”Det var fruktansvärt och väldigt chockartat men tack och lov är vi bara skakade, inte skadade”, skriver Hanna på Instagram.

Hanna Hedlund tog med sig sin 12-åriga dotter, Saga Stenmarck, till Bromma flygplats, där den ideella föreningen Minutdagen hade en heldag full med aktiviteter planerad.

Det är en dag om året som familjer med barn under aktiv cancerbehandling får möjligheten att släppa allt och bara får vara barn i en dag.

Barnen fick bland annat hoppa hoppborg, se framträdanden från flera artister och träffa poliser och personal hos räddningstjänsten.

Hanna Hedlund i bilolycka med dottern

Det blev ett lyckat besök hos minutdagen för Hanna och hennes dotter – men det skulle snabbt förvandlas till en mardröm. På vägen hem blev Hannas bil plötsligt påkörd bakifrån med sin 12-åriga dotter i bilen med sig.

Vi fick en dag med otroligt rörande möten men väldigt mycket skratt och stor påminnelse om att livet kan ändras på en sekund, speciellt då jag blev påkörd bakifrån med Saga i bilen på vägen hem”, skriver Hanna på Instagram och fortsätter:

Det var fruktansvärt och väldigt chockartat men tack och lov är vi bara skakade, inte skadade. Vi fick hjälp av samma räddningstjänst vi en timme tidigare fått lära känna på Minutdagen. Tacksam

Hanna Hedlund tvingades söka vård

Även om Hanna klarade sig undan lindrigt från olyckan, misstänker artisten att hon har drabbats av en whiplash-skada. Dessutom har hon börjat känna av en smärta i ryggen och ska därför besöka läkare, för att få skadorna undersökta.

Är verkligen så himla tacksam att det gick så bra i olyckan. Alla erfarenheter lär en ju massor. Med det sagt, ni som blivit påkörda, har whiplash, berätta hur det var för er och hur det gick till? Jag känner mig Såå trött, lite stel o har lite ont i ryggen så ska till läkare då det kan komma senare har jag hört.”, skriver Hanna i ett nytt Instagram-inlägg.

Förutom det har Hanna andra saker att ta tag i. Polisen omhändertog hennes bil så nu måste hon leta reda på var den är. Men trots allt är Hanna tacksam för att det hela inte slutade värre än det hade kunnat göra.

Tack Hydron Sverige som jag leasar bil hos, all räddningspersonal sa att jag hade en bra bil och att vi nog klarat oss så bra tack vare den och att vi satt ordentligt fastspända samt att jag hade så bra avstånd till bilen framför. Tog inga bilder inga uppgifter av de andra, men allt sånt har väl polisen?”, skriver Hanna och fortsätter:

Frågar här för herregud vad man känner sig vilsen, med det sagt, återigen så vansinnigt tacksam att min dotter inte har ont, chocken o rädslorna ska vi ta hand om. Livet Livet Livet och Kör försiktigt!!!

Det låter helt fruktansvärt, Hanna! Vilken tur att ni klarade er bra med tanke på omständigheterna.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev