Foto: Instagram @lackberg & Anders Wiklund/TT

STORT GRATTIS: Camilla Läckberg fyller 50 år – svåra kampen inför stora dagen: ”Ett problem”

Camilla Läckberg fyller 50 år.
Då väntas en två dagar lång fest för deckardrottningen.
Samtidigt har hon fått kämpa med en viktig detalj inför kalaset.
– Det har varit lite av ett problem, säger hon till Femina.

Deckardrottningen Camilla Läckberg har letat sig in i många människors hjärtan med sina böcker. De har totalt sålts i över 20 miljoner exemplar över hela världen! Sammanlagt har hennes romaner – däribland Fjällbacka-serien – getts ut i mer än 60 länder.

I år har Läckberg dock varit aktuell med en historia bortom ”Fjällbacka”-världen: nämligen spänningsserien om Faye vars tredje bok (”Drömmar av brons”) kom ut i våras.

Dessutom har den av Läckberg skrivna tv-serien ”Strandhotellet” haft premiär med sin senaste säsong på Viaplay i juni.

Läckberg har som bekant också gjort en rad gästspel i tv och radio genom åren. 2012 nådde hon en beundransvärd fjärdeplats i Let’s dance och utsågs samma år till ”Årets kvinna” av Expressen.

På fredagen den 30 augusti fyller deckardrottningen 50 år, och på Instagram har läsarna den senaste tiden fått ta del av förberedelserna inför bemärkelsedagen.

I förra veckan berättade Läckberg att hon fixat håret med extensions hos frisören.

– Steg ett i glamprepp för 50-årsfirandet, skrev hon då.

Artikeln fortsätter under bilden.

För veckotidningen Femina har hon berättat att planen är en två dagar lång fest i Stockholm..

– Festen är två kvällar där jag vill ha med båda sidorna av min personlighet, eller båda aspekterna av mitt liv snarare. Mitt liv är ju ganska splittrat på många sätt, så på fredag blir det Oscarsgala. Då är det glitter, glamour och tjusigt. På lördag blir det ”bonnafest” med sprit på dunk, tatuerare, dansband och burköl.

Läckberg förklarar att hon har fått gå igenom gästlistan noggrant.

– Ja, och det har varit lite av ett problem. Jag som är rädd att någon ska känna sig utelämnad. Men jag började först med en lista på alla jag tycker om. Då kom jag upp i 450, 500 personer, vilket gjorde det mer till ett event istället för en privat fest. Allt blev så stort plötsligt. Då började jag istället titta på vilka jag aktivt umgås med. Vem har jag haft en privat middag med de sista fem åren?

Att fylla 50 är annars någonting hon ser fram emot.

– För min del är det nog att jag bryr mig mindre och mindre om vad folk tycker om mig. Det började lite vid 40, sen har det varit en ökande, stegrande skala och nu känner jag att det är någonstans runt 50 som det händer. Jag har nog landat i nu att jag skiter i vad andra tycker, säger Läckberg till Femina.

Stort grattis på 50-årsdagen, Camilla!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...