Suzanne Reuter. Foto: TV4/Youtube/TT

Suzanne Reuter dödförklarad framför sonen – av misstag: ”Så fruktansvärt”

Suzanne Reuters son Simon Pontén, 38, fick gå igenom det många fruktar- han fick ett samtal gällande sin mors död. Senare framkom det dock att detta inte stämde, och att tidningen som kontaktat honom begått ett misstag.

I flera decennier har Suzanne Reuter underhållit publiken och briljerat i mängder av olika filmer och serier. Men bakom rampljuset är hon också en kärleksfull mamma till tre söner.

För tillfället är skådespelerskan aktuell i Kanal 5:s ”Över Atlanten,” och då berättar hon om en oerhört obehaglig upplevelse som hennes son Simon var med om.

Läs mer: Suzanne Reuter slutar med Ica-reklamen – därför lämnar hon reklamserien

”Det var hemskt för honom”

Det hela inträffade efter en mindre hjärtoperation, som gått bra, men som skapat rubriker som en tidning tolkat som att hon avlidit.

– Man kan få dödsbesked på olika sätt. Det var en tidning som ringde hem till Simon, för de har inte mitt nummer och vet att de inte ska ringa, och det fanns en orsak varför de inte ringde mig. Och det här är så hemskt, då säger de tidningens namn och sen frågar ”kan du bekräfta att din mor Suzanne Reuter är avliden?” i telefonen, berättar hon i programmet enligt Hänt.

– Och hans flickvän, mamman till barnen, är ju där. Han blir likblek, grön, håller sig i kylskåpet för att inte svimma, ringer mig snabbt som fan när jag hade telefonen med mig och kunde svara. Så kan det gå ibland.

Som tur var kunde Simon tillsist få det bekräftat att hans mamma absolut inte var avliden, utan levde och mådde bra. Även om det hela såklart var oerhört omskakande.

– Det var hemskt för honom, så fruktansvärt. Det är inte klokt, säger Suzanne i programmet.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev