Foto: Janerik Henriksson/TT, Adam Ihse/TT

Bert Karlssons dotter har vuxit upp – så ser Johanna ut idag

Bert Karlsson är den skandalomsusade entreprenören som satte Skara och många av våra idag kändaste artister på kartan.

Tillsammans med hustrun Britt-Marie har Bert två barn – så ser dottern Johanna ut idag.

Bert Karlsson, 79, har sedan många år tillbaka figurerat i rampljuset på ett eller annat sätt. Den ivrige entreprenören började redan i tonåren att tillverka och sälja lampskärmar. I tjugoårsåldern drev han en livsmedelsfabrik i Skara med drygt 20 anställda och drev dessutom flera bingohallar.

1972 grundade Bert Mariann records, (senare Mariann Grammofon). Med skivbolaget lyfte han fram mängder av stora artister genom åren. Lena Philipsson, Vikingarna, Carola, Friends och Lotta Engberg är bara några utav de många artister som varit signerade på Bert Karlssons bolag.

Genom åren har Bert ständigt varit aktuell på ett eller annat sätt och inte sällan har han hamnat på löpsedlarna för diverse kontroversiella uttalanden. Idag lever han aningen mer tillbakadraget men är ännu verksam i totalt sju bolag, enligt sajten AllaBolag.se.

Bakom allt strålkastarljus så är Bert Karlsson gift sedan 1967 med hustrun Britt-Marie Karlsson. Tillsammans har de barnen Joakim (född 1967) och Johanna (född 1977).

LÄS MER:

Det gör Bert Karlssons dotter Johanna idag

Johanna Karlsson är Bert yngsta barn och är idag 47 år gammal och bor i Göteborg tillsammans med sin sambo. Det är lite oklart exakt vad hon jobbar med idag, men tidigare har hon jobbat med PR för företaget ”2entertain”. Johanna sitter även som styrelseledamot och ordförande för pappa Bert bolag ”Jokarjo AB”, där även Bert son Joakim är aktiv. Bolaget driver asylboenden sedan flera år tillbaka, och genom åren har de uppmärksammats en del i media.

Nedan kan du se hur Johanna Karlsson ser ut numera:

Johanna Karlsson, Bert Karlssons dotter.
Foto: Facebook/Privat
Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...