Foto: TV3/Instagram

Tv-profilen drabbad av cancer – nu berättar ”Ensam mamma söker”-Beatrice

Beatrice Larsson, 28, från TV3:s ”Ensam mamma söker” har drabbats av cancer.

Nu berättar hon själv om den tuffa perioden, skriver Hänt.

Beatrice var en av mammorna som deltog i kärleks- och dejtingprogrammet ”Ensam mamma söker” på TV3 år 2017. Hon fann då – efter programmet – kärleken i en av de andra mammornas val, men ett år efter inspelningarna hade känslorna svalnat.

Nu berättar Beatrice att hon drabbats av cancer, skriver Hänt. Om detta har hon själv också öppenhjärtigt skrivit om på sociala medier där hon också får stort stöd.

– Jag kämpar mot livmodercancer just nu. Jag fick min cancerdiagnos i januari så, säger Beatrice Larsson till Hänt.

Hon fortsätter:

– Jag har genomgått operation och opererat bort livmodern och äggstockar, så det är en stor sorg att inte kommer kunna få fler barn. Jag genomgår också cellgifter just nu, så häromdagen fick jag raka av mig allt hår. Jag kör var tredje vecka nu i fyra omgångar till 18 maj, därefter väntar strålning i Göteborg under fem veckor, säger Beatrice till Hänt.

På sociala medier möts den 28-åriga tv-profilen nu av massivt stöd. Beatrice skriver att hon är tacksam för att många hört av sig.

”Ni är så många som ställer frågor o jag uppskattar verkligen små pratstunder med er”, skriver Beatrice på Instagram.

Beatrice förklarar att hon inte känner sig ensam i detta, och skriver att hon tänker på de som tvingas vara inlagda på sjukhus.

”Jag må leva själv men sedan den dagen jag fick min cancerdiagnos så har jag inte känt en endaste sekund av ensamhet. Jag önskar att alla människor fick känna så som jag gör just nu 💗 när man har det svårt. Jag tänker på dem som ligger sjuka på sjukhus men inte kan vara med/bland sina nära o kära, kan inte ens föreställa mig den känslan!”, skriver hon i ett långt och känslosamt inlägg på Instagram.

Vilken fantastisk kvinna du är, Beatrice! Du är så stark som orkar prata om detta. Vi skickar all stryka till dig och alla andra som kämpar mot denna fruktansvärda sjukdom. #fuckcancer