Agneta Sjödins relationsbeslut för att rädda kärleken: ”Det handlar om respekt”

Just nu arbetar hon stenhårda träningsformatet ”16 weeks of hell”, och har under våren minimerat kontakten med andra människor.

Men de som står henne allra närmast har gjort att hon tvingats ta till ett beslut – för att skydda nära och kära.

– Det handlar om respekt, säger Agneta Sjödin till Expressen.

Agneta Sjödin har länge varit mån om att hålla igång kroppen och äta hälsosamt.

Detta har gjort att hon antagit utmaningen och träningsformatet ”16 weeks of hell”.

Hennes resa kommer tv-tittarna få följa i ”Den stora hälsoresan” på Dplay.

I en intervju med Expressen berättar Agneta hur hon har fått ta avstånd och vara mindre social med nära och kära för att helt kunna fokusera på träningen.

– De första veckorna var det jobbigt, jag var bjuden på någon middag och undrade hur jag skulle göra och det var krångligt. Sen kom hela coronakrisen – då var det snarare ganska skönt att ha något annat att tänka på. Det har underlättat hela den här utmaningen.

Hon berättar att andra vänner har tränat ihop men för Agneta har det varit viktigt att träna själv för att minimera risken att smitta någon i riskgrupp.

Agneta Sjödin. Foto: TV4/Youtube

LÄS MER: Agneta Sjödin och Niklas Strömstedts dotter har växt upp – så här ser hon ut i dag

Isolerat sig helt

En av de få personer som hon träffar är dottern Maja, som hon har tillsammans med Niklas Strömstedt.

Och att ha stödet från familjen har varit viktigt då hon skakades av beskedet av att vännen och tidigare kollegan Adam Alsing gick bort i sviterna av corona.

– Precis som andra har jag varit otroligt påverkad av coronakrisen och känt mig ledsen. Jag har gråtit för världen och människor som drabbas hårt. Jag är tacksam att jag har träningen och kosten, annars hade jag dippat mycket, mycket mer och känt mig ännu mer låg, säger hon.

Men en stor ljusglimt finns i programledarens liv.

https://www.instagram.com/p/B7_I-5ghdD7/

Agneta Sjödins beslut för kärleken

Tidigare i år bekräftade Agneta Sjödin att hon är i en ny relation med Claes Bahri, 58. Han arbetar inom finansbranschen och har dottern Hannah Bahri, 19, tillsammans med Dominika Peczynski, 49.

Men även om kärleken sprudlar har hon tagit ett viktigt beslut – för kärlekens skull och håller sin partner utanför sina sociala medier.

– Det handlar ju om att värna om en partners privatliv, om respekt. Och så känns det som jag har pratat så mycket om känslor och privatliv så jag behöver inte göra det hela tiden, säger hon.

Vi är så glada för er skull och glad att du funnit kärleken Agneta. Hurra för er och för kärleken!

 

Läs mer om...