Nanne Grönvalls insikt med maken Peter – förändrade relationen efter alla år tillsammans

I vått och torrt har de funnits där för varandra.

Artisten Nanne Grönvall och maken Peter har delat passionen för musiken långt innan de blev ett par.

Nu berättar artisten för Hänt om hur deras förhållande har förändrats under året.

Under våren stod Nanne Grönvall återigen på scenen i Melodifestivalen med sitt bidrag ”Carpool kareoke”.

Likt många av artistens bidrag i tävlingen var det inte bara hon själv som stod bakom bidraget, utan även maken Peter hade med ett finger i spelet som låtskrivare.

När hon var med i Melodifestivalen berättade Nanne om kärleken till sin make.

– Det är jättemysigt att jobba ihop! Det är 34 år sen vi var med första gången med ”Eldorado”. Vi har gått igenom några melodifestivaler tillsammans, har Nanne Grönvall tidigare sagt till Nöjeslivet.

Men det var inte kärlek vid första ögonkast för Nanne och Peter.

Duon träffades via musiken då de bildade poptrion Sound of Music till tillsammans med Angelique Widengren. Då var Peter och Angelique ett par, samtidigt som Nanne var i ett annat förhållande.

Men efter några år, när både Peter och Nanne gått skilda vägar från sina respektive förhållanden, började de träffas – och kärleken växte fram. Det var starten på en livslång saga.

– Det är naturligtvis en grundkärlek och sen att man tar sig igenom kriser tillsammans och bestämmer sig för att kämpa vidare. Sen är vi olika. Vi har haft tiden att hitta rätt. Men det är klart, man är i en fas utav 33 år som vi har varit ihop nu, och jobbat tillsammans i 40 år. Det tog lite tid och sa inte klick direkt. Men rådet är väl att man kämpar på även i faser som är tuffare, har Nanne Grönvall tidigare sagt.

Nanne Grönvall
Foto: AnnCatrin Blyckerts/Wikkicommons

Förändrande relationen med maken

Nu berättar Nanne Grönvall om hur pandemin har förändrat relationen med maken.

– Det har varit fint att upptäcka under karantänen att vi trivs så bra ihop, Peter och jag. Vi har fortfarande mycket att prata med varandra om, vilket är härligt efter 33 år tillsammans och 40 år som vi har jobbat ihop, säger Nanne till Hänt.

Inte kunnat träffa familjen

Däremot har det varit tufft att varit borta från barn och barnbarn under pandemin.

– Det har dessvärre blivit mycket mindre att vi har setts med barn, barnbarn och deras familjer under våren på grund av pandemin. Längtar så att få krama både nära och kära och folk man möter överhuvudtaget, säger Nanne Grönvall.

De har två barn ihop, Felix Grönvall och Charlie Grönvall som båda faktiskt varit med i Melodifestivalen (2014 med gruppen Little Great Things och bidraget ”Set Yourself Free”). Nanne har också en son sedan ett tidigare förhållande.

Skönt att höra att ni har trots den rådande situationen haft det bra tillsammans. Länge leve kärleken!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.