GLÄDJEBESKEDET: Karl-Fredrik har förlovat sig med sin Petter – visar nu upp stora kärlekslyckan

Lyckan är total för blomsterkungen Karl-Fredrik Gustafsson och hans Petter Kjellén.

Under helgen förlovade sig paret efter åren tillsammans och nu berättar de om den stora glädjen.

– Jag sa bara ’ska vi inte passa på att förlova oss’? säger tv-profilen till Aftonbladet.

Kärleken sprudlar.

Den folkkära tv-profilen Karl-Fredrik Gustafsson som har fått stora framgångar med sitt ”Karl-Fredrik på Österlen”, har nu tagit ett stort steg i livet.

Under helgen kom ett stort kärleksavslöjande.

Foto: Peter Knutson/TV4

Karl-Fredrik och hans sambo Petter ska nu ta nästa kliv i deras kärleksrelation och ska gifta sig.

– Jag fick ett litet infall i torsdags. Petter hade ordnat en överraskningsresa till Gotland, torsdag till söndag. Den första dagen var det bra väder och vi hamnade på en restaurang i Kappelshamn, säger Karl Fredrik till Aftonbladet och fortsätter:

– Där satt vi ute på baksidan i solen, lutade oss mot verandan och bara njöt. Då sa jag bara ’ska vi inte passa på att förlova oss?’ och Petter blev jätteglad.

Paret har varit tillsammans sedan 2014 och planerar nu ett storslaget bröllop när pandemin är över, berättar Karl-Fredrik.

– Vi vill vänta till coronan är över, men kanske nästa sommar. Vi funderar på att hyra ett slott i Italien för 200 gäster. Micael Bindefeld har sagt att han vill vara med och arrangera bröllopet. Vi tänker middag på fredagen för att alla ska lära känna varandra. På lördagen är det bröllop, och sedan en lyxig brunch på söndagen.

Knepen med kärleken

I en tidigare intervju med Nöjeslivet har Karl-Fredrik berättat om relationen med Petter.

Att de delar samma intresse för trädgård, har bara gjort att även deras kärlek har fortsatt blomstra.

Nu kanske inte alla har den förmånen, en nackdel i dessa tider är kanske att man går och träter på varandra. Då kanske man behöver göra något annat men för vår del har vi blivit ännu mer sammansvetsade under den här perioden med små projekt ihop. Nu tänker jag att det härligare än någonsin, har han tidigare sagt.

Stort grattis till förlovningslyckan. Vi är så glada för er skull!