Kristian Luuks mystiska kärleksbesked – efter skilsmässan från Carina Berg

Efter åtta års äktenskap meddelade tv-profilerna Kristian Luuk och Carina Berg för två år sedan att de skulle skilja sig.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner”, skrev paret på Instagram efter separationen.

Paret har sedan dess berättat att de fortfarande ses regelbundet, men medan Carina Berg har gått vidare och träffat kärleken på nytt – i form av fotbollsproffset Erik Johansson – har Kristian Luuk varit tystlåten om sitt kärleksliv. Tills nu.

kristian luuk, carina berg
Foto: Wikipedia

Senast i somras talade Kristian Luuk öppet om den tuffa tiden efter skilsmässan från Carina Berg. I Sveriges Radios ”Karlavagnen” berättade tv-profilen då att han inte hade kommit över skilsmässan och att tiden efteråt hade varit mycket upp och ner.

– Jag har varit med om både glada dagar och superjobbiga dagar, där jag knappt orkat kliva ur sängen, sa Luuk i programmet enligt Aftonbladet.

På spåret-programledaren avslöjade också att han hade fått stöd från lite oväntat håll.

– Båda gångerna när jag har skilt mig så har jag märkt att kompisgänget möblerats om. Vissa valde att bara umgås med min exfru och plötsligt blev man inte bjuden på parmiddagarna. Men så var det plötsligt andra kompisar som dök upp från någonstans och stöttade mig genom de jobbigast dagarna. Kompisar jag inte umgåtts med på flera år blev plötsligt nära vänner.

Men efter att ha varit singel sedan paret separerade, ger Kristian Luuk nu ett nytt kärleksbesked.

I samband med galapremiären av komedin ”Lyrro – Ut & Invandrarna”, dit Luuk anlände i par med dottern Smilla, ställde tidningen Hänt nämligen frågan om han fortfarande var singel.

Och svaret, det var ett mystiskt sådant.

– Det vet bara jag, sa Luuk med ett finurligt leende enligt Hänt.

kristian luuk, smilla luuk
Foto: Janerik Henriksson / TT

Om han har träffat någon ny kärlek eller inte förtäljer inte historien, men visst håller vi tummarna. Dela gärna om du också vill önska Kristian lycka till i framtiden!