Foto: TV4/Instagram

Casper Janebrinks nya beslut med hustrun Helena – efter premiären av Bingolottos sommarkväll

Efter premiären av Bingolottos sommarkväll.
Nu kan Casper Janebrink pusta ut tillsammans med kärleken.

Han är högaktuell som en av två programledare i Bingolottos sommarspecial med Agneta Sjödin.

Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, , kan nu se fram emot en intensiv tv-sommar. Casper och Agneta tar med Bingolotto-studion ut till ett tält på Askim strand.

Foto: TV4

Den gångna helgen sändes det första avsnittet och den här veckan väntas uppehåll på grund av fotbolls-EM. Men nästa söndag, den 18 juli, är Casper och Agneta tillbaka igen med start klockan 20 i TV4. Då gästas utestudion av artisten Timo Räisänen och matinspiratören Louise Johansson visar hur hon grillar fisk och tipsar om recept på goda såser och somriga sallader.

LÄS MER: Tittarnas starka kritik efter TV4:s nya beslut i Bingolotto

Men innan dess väntar alltså sändningsuppehåll denna söndag, och då passar Janebrink på att ladda upp på bästa sätt.

Foto: TV4

Artisten har nämligen valt att åka ut på en liten rundtur med husbilen ihop med sin älskade hustru Helena. Paret har varit gifta sedan 2002 och har två barn tillsammans. I en intervju ifjol berättade Casper varför han uppskattar att åka på husbilssemester.

– Sverige är fantastiskt, det har vi i Arvingarna lärt oss när vi turnerat i 30 år. Man har sett delar av Sverige men oftast bara åkt rakt igenom, och aldrig riktigt hunnit stanna kvar för att uppleva städerna, sade Janebrink då till Nöjeslivet.

Det har som bekant varit ett intensivt år för Casper med Arvingarna som nådde final i Melodifestivalen med ”Tänker inte alls gå hem”. Men nu kan han få ladda om batterierna inför tv-jobben i sommar.

”En liten sväng längs västkusten med husbilen. Mysigt i Fjällbacka på Fjällbacka camping”, skriver han på Instagram.

Vi önskar Casper en härlig sommar! Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida om du vill göra detsamma.