STORT GRATTIS: Agneta Sjödin fyller 54 år – programledarens nya karriärbesked

Agneta Sjödin fyller år och det tänker vi uppmärksamma.

Efter programledarens hyllade sommarprat berättar hon nu mer om nästa stora plan.

I höst släpper hon nämligen boken ”Så in i själen”.

Agneta Sjödin är den erfarna programledaren som varit en del av underhållningseliten under flera årtionden. Redan i början av 90-talet blev hon en del av, nystartade, TV4 där hon ledde tv-programmet ”Tur i kärlek” tillsammans med Adam Alsing.

Sedan dess har hon fortsatt på det inslagna spåret och agerat programledare i så väl ”Fångarna på fortet” som ”Let’s dance”. I takt med framgångarna har intresset kring Agneta växt. Idag är hon väldigt populär bland tittarna och trots att hon snart gjort 30 år i tv-rutan är hon fortfarande högaktuell.

Nu i sommar har tittarna kunnat se Agneta leda den unika sommarsäsongen av ”Bingolotto” tillsammans med Casper Janebrink. Säsongen är fortfarande igång och Agneta verkar trivas på jobbet.

”Det är verkligen härligt att få jobba utomhus i vackra sommarsverige och med SommarBingolotto”, skriver Agneta på Instagram.

Agnetas sommarprat

Dessutom har hon alldeles nyligen varit aktuell som sommarvärd i ”Sommar i P1”. Den 13 juli pratade hon inför hela svenska folket i ett sommarprat som verkligen bjöd på känsliga stunder. 

I Agnetas sommarprat tar hon bland annat upp allt det jobbiga hon upplevde när hon för flera år sedan väntade barn för första gången, tillsammans med dåvarande kärleken Niklas Strömstedt.

Som vi tidigare berättat sätter hon, i programmet, ord på kampen hon genomgick i samband med graviditeten. Lyckligtvis gick allt bra och idag har hon och dottern Maja Strömstedt, 23, en stark relation.

– Vi har en nära och fin relation. Hon kan kritisera mig, jag uppmuntrar det. Jag lyssnar och ber om ursäkt. Jag vet att jag inte är felfri och jag vill att hon ska lära sig att sätta gränser och känna att hon får upprättelse när något känns fel för henne. Jag vill att Maja ska må så bra det bara går, säger Agneta Sjödin i Sommar i P1

https://www.instagram.com/p/CQtFBtfJdzD/

Hyllningarna

Efter sommarpratet har hyllningarna vällt in över programledaren i kommentarsfälten.

”Tack finaste kloka Agneta för ditt sommarprat. Det berörde mig mycket!”, skev en person.

”Tack för ditt sommarprat. Det gick rakt in i själen”, skrev en annan.

Framtidsplanen

Utöver att arbeta som programledare så har Agneta Sjödin även skrivit ett antal böcker. På Instagram berättar nu författaren att en ny bok är på gång och kommer att släppas i höst.

De som uppskattade hennes sommarprat lär inte bli besvikna.

”På väg till Göteborg igen. SommarBingolotto imorgon. På tåget skriver jag på min ”Så in i Själen” bok”, skriver Agneta Sjödin och förklarar att ett tåg är en utmärkt plats att skriva böcker på.

”I boken finns delar av mitt Sommarprat, utvecklat förstås, mer från 23 års inre resa och vart det tagit mig. Där finns utdrag ur mina samtal med gäster från podden ”Så in i själen”. Lite fakta runt olika trosuppfattningars syn på själen och några skrivövningar”, skriver Agneta.

https://www.instagram.com/p/CRboHThpTH1/

STORT GRATTIS Agneta och vad spännande med nya boken! Vill ni också gratulera Agneta på födelsedagen? Lämna då gärna en kommentar på Facebook!