Christina Schollins ärliga ord om stora glädjebeskedet: ”I sex år har jag drömt om detta”

Christina Schollin och Hans Wahlgren älskar att umgås med sina barn och barnbarn.

Men när familjen växt har det blivit allt svårare för alla att få plats hemma hos paret.

Nu delar Christina Schollin med sig av ett ordentligt glädjebesked på Instagram.

Christina Schollin, 83, har länge varit en av landets mest omtalade personer. Med sin framgångsrika karriär som skådespelerska blev hon snabbt ett etablerat namn inom nöjessfären och med åren har hennes kändisskap knappast tynat bort. 

Förutom de många meriterna i karriären har Christina även nått stor framgång i familjelivet. Hon har varit gift med sin stora kärlek, Hans Wahlgren, sedan 1962 och det är många som imponerats av parets 59 år långa äktenskap. Av den anledningen medverkade Christina nyligen i TV4:s Nyhetsmorgon för att dela med sig om de bästa tipsen för en hälsosam och långvarig relation.

– Man säger ja till varandra. Om man är gifta så har man redan sagt ja till varandra men man ska fortsätta att säga ja till varandra. Man ska inte sätta upp kalla handen eller vara en ”nej-sägare”. Man ska fortsätta att lyfta varandra, bejaka varandra och berika varandra, sa Christina då i programmet.

Christina Schollin, Hans Wahlgren
Foto: Jonas Ekströmer / TT

Christinas familjelycka

Med åren har paret fått både barn och barnbarn. Genom dottern Pernilla Wahlgren har Christina blivit mormor till barnbarnen Oliver, Bianca, Benjamin och Theo.

Benjamin, känner de flesta till som artisten Benjamin Ingrosso och det går inte att komma ifrån att Christinas släkt minst sagt är mer offentliga än de flesta andra.

Men som i stort sett alla familjer är kärleken stor och familjen Wahlgren verkar verkligen inte vara något undantag på den fronten. Tvärtom – på sociala medier, och i realityserien ”Wahlgrens värld”, kan tittarna se hur familjen njuter av varandras sällskap.

Christina Schollin
Foto: Kanal 5

”Det stora röda huset”

Tidigare i somras drog Benjamin Ingrosso även till med ny kärleksförklaring till mormor Christina och morfar Hans – när han släppte låten, ”Det stora röda huset”. Vilket även Expressen skrivit om.

Låten syftar till Christinas, och Hans, boning i skärgården och i podcasten Framgångspodden” har Christina Schollin tidigare berättat om husets betydelse för familjen:

– Allt som betytt något för våra barn i deras uppväxt betyder likadant för barnbarnen. Det är stort, jag blir rörd när jag tänker på det, berättar hon i podden enligt Expressen.

Även om familjen älskar huset har det inte alltid varit skrivet i sten att de kunnat behålla det.

– Det har inte alltid varit så enkelt att klara av ekonomin när barnen var små och få behålla det här huset. Vi var två skådespelare som inte alltid hade inkomst, har hon tidigare sagt enligt Expressen.

Christina Schollin
Foto: TV4

Christinas dröm

Med åren har familjen växt och gästarna i ”det stora röda huset” har blivit fler. Samtidigt vill Christina att alla i familjen ska kunna ha möjlighet till en sovplats i anslutning till huset när de kommer på besök och hon har länge drömt om att kunna bygga ett ”komplementshus”.

Till Christinas stora lycka verkar drömmen inte längre vara så långt borta. I ett antal bilder på Instagram delar 83-åringen med sig av det stora glädjebeskedet.

”Mitt dröm-projekt börjar ta form. Ett nytt hus på tomten! I sex år har jag drömt om detta – och nu sker det!!! Nu väntar jag bara på att bygg-killarna ska komma tillbaka från semestern”, skriver Christina Schollin på Instagram.

Vi är så glada för din skull Christina! Hoppas ni får flera underbara dagar till i det ”stora röda huset”! Lämna gärna en glad kommentar på Facebook!