FOTO: TT Nyhetsbyrån/Instagram

Anna Books besked – tackar nej till enorma pengar: ”Det skulle vara hyckleri!”

Realityserierna ”Wahlgrens värld” och ”Hyséns” gör stor succé på tv. Nu avslöjar Anna Book att även hon och hennes familj fått en förfrågan om att medverka i ett liknande projekt – men tackat nej.

Book säger att hon skulle fått miljonbelopp för att ställa upp.
– Det är klart det rör sig om stora pengar, det skulle vara hyckleri och patetiskt att få det att verka som något annat, säger Anna Book till Expressen.

Det började med ”The Osbournes” – realityserien där vi fick följa sångaren Ozzy Osbourne och hans vardag. Trenden med kändisfamiljer i tv har sedan spridit sig till Sverige med exempel som ”Parneviks”, ”Wahlgrens värld” och ”Hyséns”.

Nu berättar Anna Book att hon fått ett erbjudande om att medverka i ett liknande upplägg.

Anna Book tackar nej till tv-serie

För Expressen berättar Anna Book att hon var mycket nära att ställa upp i en realityserie – men stoppade planerna precis innan inspelningen. Därmed går hon miste om stora summor.
– Det är klart det rör sig om stora pengar, det skulle vara hyckleri och patetiskt att få det att verka som något annat. Men vi valde att sätta människan före miljonerna, säger hon till Expressen.

I Kändispodden har Book berättat att hon inte velat exponera sina barn i den här typen av sammanhang. Att hon tackade nej till erbjudandet har med familjen att göra.
– Anledningen till det var att jag ville sätta människorna i min familj framför att förverkliga den drömmen. Hur det än var så var två av dem minderåriga, och jag tog det ett varv till, och har inte ångrat det en sekund, sa hon i podcasten.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Vad tycker du om Anna Books beslut att tacka nej till en egen realityserie? Kommentera gärna på Facebook!