STORT GRATTIS – Linda Lindorff avslöjar insikten kring att fylla 50 år: ”Generellt känns det…”

Programledaren Linda Lindorff har lett några av Sveriges mest älskade tv-program – bland annat Bonde söker fru, Robinson, och När & Fjärran.

Men det är inte bara tv-program med höga tittarsiffror som gör att hela svenska folket känner igen Linda Lindorff. Hon har även utsetts till Fröken Sverige, och presenterat vädret i TV. 

Den 9:e februari fyller den folkkära norrlänningen 50 år, och nu avslöjar hon känslorna kring att bli äldre. 

Linda Lindorff föddes i Vilhelmina, Lappland 1972. 18 år gammal vann hon Sveriges största skönhetstävling och korades därmed till Fröken Sverige 1990. 

Det var startskottet för en karriär framför kamerorna, där Linda visar att hon är mer än bekväm. 

Foto: Sören Andersson/TT

Efter att ha programlett några av svenskarnas mest älskade tv-program i flera decennier har hon blivit både erfaren och proffsig framför tv-kamerorna.

Över 1 miljon tittare

Detta har vi bland annat sett prov på under oväntade intriger i Bonde söker fru, som Linda lett sedan starten 2006. 

Trots att programmet sänts i över 15 år så kan inte tittarna få nog.

”Så otroligt kul att få nyheten om att över 1 miljon bondefans bänkade sig framför teven igår kväll!. Det är verkligen fantastiskt att få känna det engagemanget och veta att ni hänger med och bryr er om hur det går för våra bönder. Tack tack tack”, skrev Linda Lindorff på sin Instagram i höstas. 

Förutom att ha hjälpt flera svenska – och numera kända bönder att hitta kärleken så har Linda programlett Farmen och Robinson. Hon har även visat att hon kan dansa, då hon kommit fyra i Let’s Dance. 

Linda Lindorff om att fylla 50

Att Linda Lindorff fyller 50 år i år är svårt att förstå, men att bli äldre är något hon tar med ro. På sin Instagram har hon valt att dela med sig känslorna kring att nå 50-strecket. 

“Om en vecka fyller jag 50 – det känns lite overkligt men också bra på nåt vis”, inleder hon inlägget. 

”Det jag hunnit med…”

Hon fortsätter och blir lite djup: 

“Jag är faktiskt nöjd med hur allt är, hur jag mår och det jag hunnit med. Lycklig med familjen och jobbet och fysiken. Det finns absolut saker att fundera över och jobba vidare med med generellt känns det bra och jag är redo att fylla 50”.

Det är inte varje dag man fyller 50 år. Nu skickar vi ett stort grattis till Linda Lindorff. Tack för alla fantastiska stunder du gett oss i tv-rutan.

Passa på att gratulera henne i kommentarsfältet på Facebook.