Väder-Nils kärlekslycka: Har förlovat sig med kärleken

Nils Holmqvist, känd som Väder-Nils, sa att han inte ville gifta sig.

Nu har han förlovat sig med kärleken Julia Callegari.

Det avslöjar Väder-Nils på Instagram.

Vilken kärlekslycka! Nils Holmqvist, som blivit Väder-Nils med hela svenska folket, och Julia Callegari ska gifta sig.

På sin Instagram har den omåttligt populära SVT-profilen delat med sig av en bild på ett inbjudningskort. Där har paret klippt in sina egna ansikten på David Beckham och Victoria Beckhams kända bröllopsfotografi.

”Nils och Julia – en inbjudan till ett bröllop”, kan man läsa på kortet.

– Julia Holmqvist eller Nils Callegari?Mors flicknamn är Nilsson så det är ju också på bordet…, skriver Nils Holmqvist på Instagram.

Nils Holmqvist: Då blir bröllopet

För Hänt bekräftar Nils Holmqvist förlovningen.

’– Jag ser verkligen fram emot bröllopet. Vi kommer att gifta oss i maj, men mycket mer än så vill jag inte säga eftersom det är något privat och det här ju inte bara handlar om mig, säger han till sajten.

När Hänt tidigare intervjuade vädermeteorologen för tre månader sen förklarade dock Nils Holmqvist att han inte hade några funderingar på bröllop. För sajten säger han nu att han var tvungen för att kunna överraska sin flickvän.

–  Jag var tvungen att ljuga. Jag kunde ju inte gärna säga att jag ska fria om vecka. Det hade förstört allt, säger Nils Holmqvist.

Nils Holmqvist har sedan det blev officiellt att han och Julia Callegari är ett par överröst sin kärlek med lovord.

Men trots ett seriöst förhållande så verkar det inte vara aktuellt med barn. Än. I en intervju med Expressen i höstas berättade han varför.

– Jag är inte så barnkär av mig. Jag brukar säga att jag inte kan få barn på det sättet jag älskar, då slutar alla fråga. Det är i och för sig ett skämt, men ändå. Men jag har ingen direkt längtan efter barn. Och man gör sig också beroende av någonting, det är nästan som att skapa sig ett drogberoende, säger han till Expressen.

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

 

Vilken lycka! Skicka gärna dina grattishälsningar till Nils och Julia i kommentarsfältet på Facebook.