Bondepareta nya barnbesked – bara veckorna efter förlossningen: ”Känns inte helt naturligt…”

Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert fick sitt första barn i början av året.

Efter sina följares alla frågor och irritation väljer de nu att berätta om sitt beslut – att inte visa bilder på dotterns ansikte.

– Det finns egentligen ingen annan anledning än att jag och Jocke inte tycker att det känns helt naturligt att göra det än, skriver hon på sin blogg.

Livet leker för Joacim Rickling och Caroline Kejbert, kända från TV4:s ”Bonde söker fru”. Tidigare i januari blev de föräldrar till en liten flicka, Wilda. 

Caroline Kejbert har uppdaterat sina följare de senaste veckorna med blogginlägg där hon berättar om mammalivet. Men än har hon och Joacim Rickling valt att inte lägga ut bilder på dotterns ansikte.

– Vi lever kvar i vår lilla bubbla och idag blir Wilda 17 dagar gammal, och på tal om hennes ålder så kan vi ju ta det här med att vi inte ännu har lagt ut någon bild på hela hennes ansikte…, skriver Caroline Kejbert i ett blogginlägg som publicerade i söndags.
– Det finns egentligen ingen annan anledning än att jag och Jocke inte tycker att det känns helt naturligt att göra det än.

Caroline Kejbert: Därför visar vi inte vår dotter Wilda

Hon berättar att många hört av sig och frågat varför, vissa har till och med uttryckt sin irritation.

– Jag får väldigt många direktmeddelanden och kommentarer på min instagramsida där jag får frågan kring varför vi inte visar hennes ansikte än, och ibland till och med meddelanden där man uttrycker irritation. Till er alla som undrar så vill jag bara lugna er med att vi kommer att visa hennes ansikte när vi tycker att det känns bra. Många av mina nära vänner och släktingar har inte hunnit träffa oss än och jag kan inte riktigt förklara varför men vi känner bara att vi vill vänta lite med att visa henne. Hoppas att ni har överseende.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling träffades i ”Bonde söker fru” 2017. De blev snabbt ett av seriens mest populära par och fick en ny serie, ”Bondeparet”, där tittarna kunde följa deras vardag.

Det är sedan tidigare klart att serien får en ny säsong.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Vad tycker du om bondeparets beslut? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.