Anders Öfvergårds känslosamma ord om hustrun – programledarens besked väcker starka reaktioner

Anders Öfvergård

Foto: TV4, Instagram & Youtube

Anders Öfvergård brukar ligga lågt när det kommer till att dela med sig av sitt privatliv.

Nyligen gjorde han däremot ett undantag och delar med sig av en kärleksförklaring till hustrun Cecilia.

”Älskar varje dag jag får dela med dig”, skriver Anders på Instagram.

Anders Öfvergård, 53, slog igenom i tv-rutan med programmet ”Arga snickaren”. Idag har det gått 12 år sedan genombrottet och med åren har Anders bekantat sig med svenska folket i en rad olika sammanhang.

Som programledare har han gjort stor succé i olika tv-program som ”Robinson”, ”Fuskbyggarna” och ”Anders knackar på”. Med en stark personlighet har växt fram till en stark tv-profil som även, under 2017, deltog i TV4:s ”Let’s dance” till tittarnas stora förtjusning.

Den senaste tiden har Anders varit aktuell med ”Anders knackar på”. I programmet hälsar han på hemma hos svenska kändisar och hjälper dem med olika typer av renoveringar. En extra krydda i programmet är att tittarna många gånger får en glimt av kändisarnas relation till deras sambos och hur deras samarbete i hemmet fungerar.

Foto: TV4

Anders Öfvergårds kärleksliv

Men när det kommer till Anders egna kärlek och privatliv har han varit väldigt bra på att hålla en låg profil. Vilket även Aftonbladet skrivit om.

Tillsammans med hustrun Cecilia har Anders två barn, dessutom har programledaren även två barn till från ett tidigare förhållande.

I ”Renées brygga” 2017 delade han med sig av känslorna kring uppbrottet med sin före detta hustru som han gifte sig med redan som 23-åring.

– Det är nästan elakt av mig att gifta mig med henne när jag är 23. När jag var 30 så är det klart att jag mognar, och hon började undra ”Vem är han?”, sa han i programmet enligt Aftonbladet.

Foto: Youtube

Firade 16 år som gifta

Efter en tids terapi valde de sedan att gå skilda vägar.

– Det som var bra med terapin var när jag träffade Cilla, att jag vågar säga nej, och vågar säga vem jag är när jag träffar en ny kvinna, sa han i ”Renées brygga” enligt Aftonbladet.

Istället träffade Anders sin stora kärlek Cecilia och i ett inlägg på Instagram delar programledaren med sig av kärleken till hustrun.

”Idag har vi varit gifta i 16 år. Älskar varje dag jag får dela med dig”, skriver Anders Öfvergård på Instagram.

Möttes av gratulationer

Efter inlägget hade publicerats var det många som ville visa sin glädje över paret.

”Grattis till er båda”, kommenterade en följare.

”Stort grattis till er båda och eran fina kärlek”, skrev en annan.

”Grattis på Fjäderbröllopsdagen”, kommenterade en tredje.

Grattis till er båda! Kärleken är vacker!

Just nu håller Anders och gänget på att spela in en ny säsong av ”Robinson”, kommer ni att titta? Lämna gärna en kommentar på Facebook!

Exit mobile version