KLART: Anders Öfvergård tillbaka i tv-rutan – profilen är klar för äventyrssatsning

Foto: Kanal 5/TT

Nu är det klart.
Anders Öfvergård är tillbaka i tv-rutan.
Tv-profilen blir en av kändisdeltagarna i Kanal 5:s äventyrssatsning, skriver Aftonbladet.

Anders Öfvergård har tidigare lett program som ”Arga snickaren” och ”Robinson” i TV4.

Tidigare i år kom besked om att Kanal 5 inlett inspelningar med profilen som programledare för ett nytt renoveringsprogram, som baseras på brittiska tittarsuccén ”Renovation Nation”.

– Det är pirrigt! Jag är peppad och drivs av att får göra ett helt nytt program där jag kan visa fler och andra sidor av mig själv. Det är även väldigt roligt att vara tillbaka på Kanal 5, det är lite som att komma hem igen, sade Öfvergård i en kommentar när det stod klart att inspelningarna skulle dra igång.

Förra året tävlade han också i kanalens frågesport ”Alla mot alla med Filip & Fredrik” – och nu står det också klart att han gör comeback i rutan under 2024, med ett annat program.

LÄS MER: Anders Öfvergård gör comeback i rutan – efter petningen från TV4: ”Visa andra sidor av mig själv”

Artikeln fortsätter under bilden.

HAPARANDA 2020-07-21 Anders Öfvergård, programledare. Foto: Simon Eliasson / TT

Tv-snickaren är nämligen klar som en av kändisdeltagarna i Kanal 5:s äventyrsprogram ”Över Atlanten”, uppger Aftonbladet.

Över Atlanten 2024 – alla deltagare

På torsdagen var hela gänget redo att kasta loss inspelningarna av den nya sjätte säsongen som väntas få premiär under 2024.

Utöver Öfvergård deltar även ”Tobbe Trollkarl” Blom, artisten Jessica Andersson, Let’s dance-vinnaren Hampus Hedström, skådespelaren Björn Kjellman och tv-profilen Malin Gramer.

– I morgon kastar vi loss och åker Över Atlanten! Livets äventyr!!! skriver tv-profilen Malin Gramer på Instagram.

”Över Atlanten” såg dagens ljus första gången 2019. Programmet följer sex kändisar som saknar seglarerfarenhet och som ska segla över Atlanten. Förra året tilldelades det Kristallen i kategorin Årets realityprogram.

Tidigare år har bland andra Thomas Wassberg, Agneta Sjödin, Tareq Taylor, Marko ”Markoolio” Lehtosalo och dubbla Eurovision-vinnaren Loreen Talhaoui medverkat i programmet.

I höst sänds den femte omgången av ”Över Atlanten”, då med Anders Svensson, Maria MontazamiMikkey DeeNassim Al FakirJulia Dufvenius och Hans Fahlén som alla guidas av seglarprofilen Gurra Krantz.

Kanal 5:s nya pressfoto på Anders Öfvergård inför nya programsatsningen 2023. Foto: Linus Hallsenius / Kanal 5
Exit mobile version