Anna Books stora oro efter coronabeskedet: ”Smärtsamt”

Anna Book

Foto: Instagram/TV4

För en kort tid sedan drabbades artisten Anna Book av corona.

I ett inlägg berättar hon nu om förändringen efter sjukdomsbeskedet.

”För en liten stund sedan i duschen, så drabbades jag av något smärtsamt i bröstet och tankarna smällde till i huvudet”, skriver hon på Instagram.

Sjukdomsbeskedet kom som en chock för Mello-stjärnan.

Att det kunde vara corona, var ingenting som hon hade ställt sig in på men sedan en tid tillbaka lever hon nu isolerat.

”Igår fick jag lite smått chockartat veta att mitt PCR-test för covid-19 i lördags visar att jag faktiskt bär på coronaviruset. Jag tog testet då jag hade mycket stora och viktiga jobb framför mig nu närmsta tiden och det var såklart en nödvändighet och en extra försiktighetsåtgärd för både min och andras säkerhet att testa mig”, skrev hon då på Instagram.

Samtidigt skickade också Anna en känga mot svenska sjukvården efter att ha gjort coronatestet.

”Så ledsen för detta och oron och ovetskapen och faktiskt bristen på att få hjälp nu, känns mest oroväckande – har ringt sååå många samtal – alla säger olika och tyvärr är bemötandet inte speciellt trevligt JUST NU. Så var rädda om er och alla i er närhet och som ni möter”, skriver hon.’

Stora oron efter sjukdomsbeskedet

För de som har följt Anna Book i sociala medier har sett hur hon har återhämtat sig och vilat upp sig för att kunna bli frisk igen.

Men nu delar hon med sig av sin stora oro.

”För en liten stund sedan i duschen, så drabbades jag av något smärtsamt i bröstet och tankarna smällde till i huvudet. Såååå många som dött senaste tiden för nära och mig….och nu än fler”, skriver hon och fortsätter:

”Jag är verkligen lycklig och tacksam på de flesta vis i livet. Men så mycket fattas mig ändå och oron har oftast varit för andra, ja faktiskt alla andra och den har varit tung ska ni veta. Jag vill att alla människor ska må bra inte bara jag, min familj, mina vänner även alla ni där ute i vår vackra värld – det är en jobbig tid för oss alla i världen nu och mycket oro för olika saker”.

”Längtar bort”

Hon skriver vidare att hon mitt uppe i tillfrisknandet helt glömt bort sig själv och sin egen hälsa.

”Här mitt i allt har jag helt glömt bort mig själv igen fullständigt, NI SER inte det här! Vill inte heller berätta för mycket för jag vill och orkar inte med när främmande människor är onödigt elaka och aldrig tar in det jag vill dela med mig av trots att det kommer från min själ och mitt hjärta och förmodligen skulle hjälpa många fler som jag vet skulle behöva lite stöd / uppmuntran – så vet ni vad som händer då?!?”, skriver hon och fortsätter:

”Man packar sin oro inom sig och begraver den såååå långt in man bara förmår och den enda som blir drabbad av det……det är såklart jag själv. Därför längtar jag bort där jag bara kan och får vara bara jag. Tittat lite på bilder och det hjälper blir alltid varm i hjärtat och själen då för allt fint jag har”.

Följarnas stöttande ord

I kommentarsfältet skickar flera stärkande ord till Anna.

”Lyssna på dig själv,dina tankar ,dina känslor och din kropp”, skriver en person.

”Önskar att du helt slapp dumma kommentarer så att du skulle kunna dela precis det du känner för och behöver! Kram”, skriver en annan person.

”Man måste ta hand om sig själv i första hand…för att sen orka ta hand om andra. Jag är…tyvärr som du Anna, jag vill att alla andra ska må bra, så till den grad att jag helt glömmer bort mig själv, tills den dagen då jag själv klappar ihop. Ta hand om dig Anna i första hand, dig och din familj”, skriver en tredje.

Anna Book. Foto: Youtube/TV4

Hoppas du mår mycket bättre snart Anna. Alla våra styrkekramar till dig!

Exit mobile version