Här avslöjar Anna Book sin nya plan – i Nyhetsmorgon

anna book, jenny alversjö, nyhetsmorgon

Bildkälla: Skärmdump/TV4

Bildkälla: Wikipedia

Efter att i flera års tid ha kämpat med att gå ner i vikt ställde Anna Book förra sommaren upp i tv-programmet ”Biggest loser VIP”.

Där gjorde sångerskan en fantastisk insats – och tappade nästan en tredjedel av sin vikt.

Till slut hade 47-åringen förlorat 22,7 kilo – något som gjorde henne till segrare i programmet.

Bildkälla: Youtube

Nu, ett halvår senare, kan Anna Book se tillbaka på vad som fick henne att nå sina mål. Under söndagen gästade sångerskan TV4:s Nyhetsmorgon, och där berättade hon hur det inte bara var viktresan som blev viktig – utan framförallt det mentala tänket och inställningen till mycket i livet.

– Anledningen till att jag lyckades vinna Biggest loser och klara av att nå mitt mål och faktiskt även spränga det, det var för att jag skiftade mitt fokus den här gången. Tidigare när jag har velat gå ner i vikt så har jag tänkt ”om jag bara blir smal så kommer folk acceptera mig, dom kommer tycka bättre om mig, jag kommer vara vackrare, snygg och allt det här”, säger Anna Book i Nyhetsmorgon och fortsätter:

– Men när jag var med i Biggest loser så släppte jag alla tankarna och sa: ”Du duger som du är. Du är vacker. Du är kvinnlig”.

Bildkälla: Skärmdump/TV4

Förutom att berätta om sitt nya liv avslöjade också Anna Book vilka nya mål och framtidsdrömmar hon har.

När programledaren Jenny Alversjö frågade om Anna Book hade sprungit lördagens Stockholm Marathon, så svarade sångerskan att hon inte riktigt är en ”löpartjej” – men att hon däremot har sprungit ett lopp tidigare. Och att hon gärna skulle göra något liknande.

– Jag har ju sprungit tjejmilen i alla fall. Jag skulle vilja springa motsvarigheten i New York, säger Anna Book i Nyhetsmorgon.

[arve url=”https://www.tv4play.se/iframe/video/10001265″ /]

Exit mobile version