Anna Brolins nya liv efter skilsmässan – relationen med exmaken
Anna Brolin

Foto: TT/TV4

Anna Brolins nya liv efter skilsmässan – så ser uppgörelsen med exmaken Jesper Rodhborn ut idag

Anna Brolin och hennes exmake Jesper Rodhborn valde under 2022 att gå skilda vägar. Nu berättar tv-profilen om livet efter skilsmässan.

Anna Brolin är en av våra mest folkkära svenska tv-profiler och hon har utan tvekan visat att det är i tv-rutan som hon hör hemma.

Genom hennes långa karriär har vi fått se henne i alltifrån ”Farmen” till ”Biggest loser,” och under senaste tiden syns hon ofta till i ”Efter fem”.

Utöver det så har hon även arbetat som sportjournalist och blivit en storfavorit hos tittarna.

Foto: TV4

Läs mer: Anna Brolin bryter tystnaden om sin framtid i Farmen – beslutet efter alla år

Anna Brolins skilsmässa

Bakom livet som tv-profil är Anna Brolin även en kärleksfull mamma till sönerna Elton och Lionel som hon har tillsammans med sin exmake Jesper Rodhborn

Det var under förra våren som paret bekräftade att de skulle gå igenom en skilsmässa efter 9 år tillsammans.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner”, skrev de på Instagram då.

Anna Brolin, Jesper, exman, skilsmässa
STOCKHOLM 20170904 Anna Brolin och maken Jesper Rodhborn kommer till galapremiären för filmen ”Borg”, som handlar om tennislegenden Björn Borg på Filmstaden Sergel. Foto: Claudio Bresciani / TT

Läs mer: Så är Farmen-vinnaren Nebils relation med Viktor i dag – efter hårda orden i TV4

Livet efter skilsmässan

Efter skilsmässan förklarade hon för Aftonbladet. att det kommit en del kärleksinviter, men att det inte varit aktuellt.

Då bekräftade hon även att relationen till Jesper fortfarande är bra.

– Livspusslet med allt vad det innebär gör att jag knappt hinner fundera på det, men jag känner mig privilegierad. Jag har två fantastiska pojkar som är det bästa som har hänt mig i livet och jag har en fin relation med deras pappa. Dessutom har jag ett väldigt roligt jobb och fina vänner, sade Anna Brolin till tidningen.

Anna Brolin i Farmen-finalen. Foto: TV4
Anna Brolin i Farmen-finalen. Foto: TV4

Så bor Anna idag efter skilsmässan

Hon och Jesper har idag flyttat isär och numera bor Anna Brolin i sin nya lägenhet på Södermalm i Stockholm, i samma område som de bott tidigare.

– Jo men jag har ju precis flyttat till en liknande lägenhet i området. Hur det är att flytta tror jag alla vet. Det är ju väldigt mycket att göra, har hon sagt till Amelia.

Men även om kärleken tagit slut mellan Anna och Jesper så är hon tacksam över att det är just han som är pappa till deras barn.

– Vi har tagit med barnen på gemensamma saker och delar på väldigt mycket. Vi är bra vänner och helt ense i att våra barn är livets största gåva, det mest fantastiska. Barnen är helt otroliga och de förtjänar det bästa tänkbara och det har vi en samsyn i. Jag tycker att barnen har en fantastisk pappa som jag är väldigt tacksam för, säger hon till tidningen.

Vi önskar hela familjen allt gott!