Benjamins oväntade bröllopsgåva till Pernilla – skickade en hälsning från barndomsidolen

Foto: Instagram, TV4

Benjamin Ingrosso blev tvungen att lämna familjen och vännerna dagen efter Pernilla Wahlgrens bröllop i Marbella och missade därmed sin egna födelsedag. Men trots det passade han på att skicka en sista gåva till sin mamma.

Så typiskt dig att alltid tänka på alla andra!”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.

Trots ett fullspäckat schema var Benjamin Ingrosso på plats när hans mamma, Pernilla Wahlgren, gifte sig med Christian Bauer i ett storslaget bröllop i Marbella.

Över 130 gäster deltog i festen där Benjamin och hans syster, Bianca Ingrosso, hade rollen som toastmasters.

Benjamin Ingrosso tvingades lämna bröllopet – och missade sin födelsedag

Men mitt under bröllopsfirandet inträffade något annat betydelsefullt – Benjamins födelsedag. När klockan slog över till midnatt gick han nämligen in i sitt 27:e år. Trots detta hamnade hans firande i skuggan av det stora bröllopet.

Min älskade Benjamin!!!I lördags den 14 september fyllde du 27 år!! En dag vi brukar fira och uppmärksamma stort varje år, men i år föll den lite i glömska..!”, skriver Pernilla på Instagram.

Hon berättade även att de sjöng för Benjamin vid tolvslaget, men att han snabbt behövde åka vidare till Tyskland för att uppträda.

Vi sjöng visserligen för dig på tolvslaget på bröllopsfesten! Men sedan drog du direkt till Tyskland på dubbelgig – och vi fortsatte bröllopshelgen på lördagen med poolparty i Marbella , & jag glömde helt bort att ringa dig & gratta ordentligt igen på DIN dag!

Benjamin Ingrossos gåva till Pernilla Wahlgren

Trots att bröllopet var över och Benjamin Ingrosso lämnat Marbella för att återgå till sina spelningar, såg han till att ge sin mamma Pernilla en sista överraskning. När han stötte på Steve Norman, saxofonisten från det legendariska bandet Spandau Ballet, tog Benjamin tillfället i akt.

Norman visade sig vara Pernillas stora barndomsidol, och Benjamin passade på att be honom skicka en personlig grattishälsning till sin mamma. Och Pernilla kunde dölja sin stora lycka.

Och så plötsligt ser jag att DU har skickat MIG en grattis-hälsning istället på din födelsedag från Steve Norman i mitt ungdoms idolband Spandau Ballet”, skriver Pernilla och fortsätter:

Så typiskt dig att alltid tänka på alla andra..! Du är DEN FINASTE killen på jorden, och jag är SÅ SÅ STOLT över dig och den människan du är!!!!

Vilken fin gest av dig, Benjamin.

Hoppas du hade en fantastisk födelsedag!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version