Bianca Ingrossos ånger om bröstoperationen – detaljen hon vill ändra

Foto: Kanal 5 & Christine Olsson/TT

För två år sen berättade Bianca Ingrosso om sitt val att förstora brösten.
Nu har den framgångsrika entreprenören och tv-profilen en ny syn på ingreppet, skriver Nyheter24.

Bianca Ingrosso är utan tvekan drottningen av Kanal 5. Tittarsuccéerna ”Wahlgrens värld” och ”Bianca” har visats på bästa sändningstid och lockat hundratusentals tittare. I sin talkshow – vars sista säsong gick i mål i november ifjol – har Bianca intervjuat massor av kändisar på senare tid.

För ja, det blev den sista. Nu skrotar Kanal 5 succén. I stället väntar nya utmaningar för Ingrosso. Från och med år 2025 sänds ett nytt, ännu så länge med okänd titel, underhållningsprogram i Max och Kanal 5 med stjärnan i huvudrollen.

– Det känns så kul och pirrigt att det kommer bli ännu mer underhållning och ännu mer maxat! Jag längtar så mycket till att snart kunna berätta mer om det här otroliga projektet som vi jobbar med, sägerBianca Ingrosso i ett uttalande från kanalen.

Därför förstorade Bianca Ingrosso brösten

Den framgångsrika influeraren, entreprenören och tv-profilen har genom åren gjort sig känd för sin frispråkighet – och för två år sen avslöjade Bianca att hon genomfört en bröstoperation. I en egen video på sin Youtube-kanal svarade hon på en tittarfråga i ämnet.

– Det där är så kul med äldre människor som säger ”Du hade ju så fina och lagom”. Jag hade mycket större bröst innan, ska ni veta. Jag är uppvuxen med enorma pattisar. Jag älskade dem. Jag hade D-kupa fram till att jag var 20 år. Sen var jag med i Let’s dance, där jag rasade i vikt vilket resulterade i att mina bröst försvann. Och sen kom aldrig mina bröst tillbaka, sade Bianca Ingrosso i sin Youtube-kanal då, enligt Hänt.

Hon berättade också att hennes främsta prioritet var hennes eget mående.

– Jag var jättebekväm i mina små bröst. Men jag kände inte igen min kropp utan mina stora tuttar som jag alltid haft. Så jag ville liksom fylla i det som min hud hade tomt. Och det var bara det. Och det är helt upp till mig.

Bianca gjorde till slut slag i saken. På en klinik i Saltsjöbaden genomfördes bröstoperationen, och Ingrosso uppges varit nöjd med slutresultatet, skriver Nyheter24.

Bianca Ingrosso om bröstoperationen: ”Jag ångrar att…”

Men den framgångsrika entreprenören visar sig en tid senare ha synpunkter på hur det blev efter bröstoperationen. I en frågestund på sin Youtube-kanal, som följs av över 400 000 tittare, berättar Bianca att hon hade gjort brösten större – om operationen i stället genomförts i dag. Bianca svarar på frågan från en tittare, om vad man ska tänka på vid en bröstförstoring.

Då berättar Ingrosso att hon hade velat göra brösten större.

– Jag ångrar att jag inte gjorde en storlek större. Det som händer är att brösten svullnar… man vänjer sig då vid storleken men sedan så lägger sig svullnaden och man känner att nej fan jag ville ju ha dem som de var, säger Bianca Ingrosso i sin vlogg, uppger sajten.

Hon poängterar också vikten av klinikens kvalitet.

– Det är superviktigt att du inte går till vilken klinik som helst. Detta avgör hur ärren blir, hur brösten faller och så vidare, säger Bianca i videon.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version