Därför sjöng inte Benjamin Ingrosso på Hans Wahlgrens begravning – trots morfars sista önskan

Foto: Instagram, TV4

Nyligen fördes Hans Wahlgren till sin sista vila och i Gustavsbergs kyrka ägde begravningen rum för familjen och de närmsta vännerna.

Hans hade en sista önskan av barnbarnen inför begravningen.

Det var under förra veckan som den folkkäre Hans Wahlgren begravdes.

I höstas fick Hans det tråkiga beskedet om att han hade obotlig cancer. Av läkarna fick han höra att han hade veckor eller månader kvar i livet. Så den 10 maj somnade Hans Wahlgren in för gott omgärdad av sin familj.

Efter sig lämnade han hustrun Christina, fyra barn, nio barnbarn samt ett barnbarnsbarn.

Mindre ceremoni för de närmaste

Även om Hans Wahlgren var en stor stjärna med många vänner inom skådespelarbranschen så valde familjen att hålla en mindre begravningsceremoni för familjen och de närmsta vännerna.

Hans hade som önskemål att alla skulle vara ljust klädda och hustrun Christina Schollin hade plockat mängder av vackra ängsblommor som hon lade på kistan.

Till begravningen hade även Christina skrivit ett fint tal som prästen läste för alla.

– Mamma skrev faktiskt ett otroligt fint tal som prästen läste upp, som var en resumé över hela hans liv och hans resa, och den sista tiden, säger Pernilla och fortsätter:

– Det var roligt också, vi grät och skrattade liksom mitt i allting.

Hans sista önskan av barnbarnen

Hans Wahlgren hade även önskat att barnbarnen Benjamin och Bianca Ingrosso skulle sjunga på begravningen. Det blev dock för svårt för dem.

– Sedan fick han den musiken som han önskade. Han ville att Benjamin skulle sjunga ”Det stora röda huset”, och Bianca skulle sjunga ”Blomstertid”. Och det klarade de inte av att göra, de sjöng inte live, men vi spelade upp deras musik, säger Pernilla i Nyhetsmorgon.

Det ser verkligen ut som att Hans fick ett otroligt vackert avsked av familjen och vännerna.

Vila i frid Hans.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version