Bianca Ingrossos snordyra lyxpresent till lillebror Benjamin Ingrosso – sanslösa prislappen på gåvan

Bianca Ingrosso sparade inte på krutet när hon handlade födelsedagspresent till Benjamin.

Nu kommer det fram vad han fick i present av storasyster – och vad den kostade.

Familjen Wahlgren-Ingrosso är nog utöver kungafamiljen Sveriges kändaste familj, och framgångarna för familjemedlemmarna tycks aldrig ta slut.

Mamma Pernilla är ständigt aktuell med många bollar i luften. Till sommaren leder hon Allsång på Skansen och utöver det har hon en podcast med Sofia Wistam. Dessutom så är hon aktuell med föreställningen Happy Ending och tv-programmet Wahlgrens värld.

Sonen Benjamin Ingrosso går det också riktigt bra för. Han är nu i full fart med att skapa sig ett namn i den internationella artistvärlden, efter många framgångar i Sverige och resten av Norden.

Och för Bianca Ingrossos del så rullar pengarna in på löpande band. Med hennes företag CAIA Cosmetics drar hon in många miljoner. Tillsammans med andra betalda samarbeten samt hennes smyckesmärke ANI Jewels så är hon i dag god för hundratals miljoner.

Lyxiga gåvan till lillebror

I och med att det går så pass bra, inte minst ekonomiskt, för familjen så är det inte heller så konstigt att de gillar att unna varandra fina presenter.

När tidningen Café nyligen gjorde ett reportage hemma i Benjamins nys lägenhet i Vasastan så noterade journalisten särskilt en dyr möbel i Benjamins hem.

Det var nämligen en fåtölj i aluminium skapad av den berömda möbeldesignern och arkitekten Mats Theselius. Modellen på fåtöljen heter ”Inox”. Det visade sig att Benjamin fått fåtöljen av Bianca i födelsedagspresent.

Nedan kan du se en bild på en liknande fåtölj designad av Mats Theselius.

STOCKHOLM 19950328 Pressvisning av Sagerska Palatset. Eldorade fåtölj design Mats Theselius. Foto: Björn Larsson Ask/SvD/TT
STOCKHOLM 19950328 Pressvisning av Sagerska Palatset. Eldorade fåtölj design Mats Theselius. Foto: Björn Larsson Ask/SvD/TT

Prislappen för en sådan fåtölj landar runt 45 000 kronor och uppåt. Det var med andra ord ingen dålig present av storasyster!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev