Björn Skifs om utmaningarna med hustrun – ärliga orden om hysteriska tiden: ”Kom ingenvart”

Björn Skifs fru

Foto: Arkiv

Björn Skifs är en av landets främsta artister.

Vid sin sida har han i flera årtionden haft hustrun Pernilla – men allt har inte varit en dans på rosor för familjen.

– När grabbarna var små kunde vi inte gå på tivolin och sådant, berättar Pernilla Skifs för Aftonbladet.

Björn Skifs, är en av vår tids allra största. Som en av landets främsta artister tog han även hela världen med storm när han 1974 placerade sig som etta på den amerikanske singellistan med låten ”Hooked on a Feeling”. Succén var ett faktum och banade väg för en lång och framgångsrik karriär.

Men med framgångarna kom även kändisskapet och tillsammans med hustrun Pernilla Skifs, fick paret uppleva hela spektret av att vara en offentlig person.

Även om Björn till största del njutit av kändisskapet och tyckt att folk behandlat honom väl, så fanns det stunder då han önskat att han bara kunde få vara ifred. Vilket han även berättat för Aftonbladet.

– Det är väl att man hela tiden är betittad och bedömd. Jag och Magnus Härenstam pratade om det en gång, han fullkomligt älskade att vara kändis och tyckte det var underbart att folk kom fram, att man fick gå före i kön och bli betjänad. Han älskade det, säger Björn Skifs till Aftonbladet.

Foto: Pontus Lundahl / SCANPIX / TT

Svårt att röra sig bland folk

Björn och Pernilla har varit gifta i över 30 år. För Pernilla har förhållandet på många sätt förändrat hennes liv. När paret träffades florerade stökiga rykten om Pernilla enbart var ute efter artistens pengar och även ifall de hårda orden lagt sig med åren så har vardagen gjort paret påminda om Björns kändisskap.

– När grabbarna var små kunde vi inte gå på tivolin och sådant. En gång var vi på Liseberg men kom ingen vart. Folk kom hela tiden fram och ville ha autografer och barnen ville ju bara till nästa karusell. Vi har också fått undvika allmänna badstränder, eller så har jag fått gå dit själv med dem, säger Pernilla Skifs till Aftonbladet.

Foto: Janerik Henriksson/TT

Björn medger även att hysterin kring honom bidragit till att han blivit en aning folkskygg.

– Ja, vissa saker, situationer, platser och tillfällen. Men det har blivit ett sätt att vara och det är ingen större uppoffring, säger han till tidningen.

Ni är så fina tillsammans! Vi önskar er allt gott! Lämna gärna en kärleksfull kommentar på Facebook!

Exit mobile version