Bonde-Backis tunga besked med Evelina – därför flyttar hon från gården: ”En omställning”

Skogsbonden Mikael “Backis” Backstulid sökte kärleken i Bonde söker fru och fann den. Sedan programmet sändes 2021 har Backis hunnit förlova sig och blivit sambo. Paret hann dock inte bo tillsammans länge innan Evelina flyttade ut. 

Bonden Mikael “Backis” Backstulid, 37, sökte till ”Bonde söker fru” med förhoppningen att hitta en kvinna att dela sitt liv med. Valet föll på 34-åriga Evelina Wålme, som precis som “Backis” drömde om ett liv på landet. 

I somras gick Backis ner på knä och friade till sin stora kärlek, och svaret blev ett rungande “ja” från Evelina. 

Backis friade till Evelina

Backis i Bonde söker fru 2021.
Backis i Bonde söker fru. Foto: TV4

“Igår gick Han ner på knä, jag svarade ja.

Han är bulten och jag muttern ❤

Detta har jag inte ens vågat drömma om och nu blev det på riktigt, på våran årsdag på det fina slottet där vi träffades första gången.

Jag älskar dig Mikael ❤💍💍2022-07-09”, skrev Evelina på Instagram då. 

Sedan 2021 har Evelina bott tillsammans med Backis på hans gård i Östergötland, men sedan sommarens slut har Evelina ett nytt hem. 

LÄS MER: Bondeparet avslöjar stora steget i relationen: ”Klarar vi det här klarar vi allting”

Evelina har flyttat från Backis

När Hänt besökte paret i somras hade Evelina något att berätta, nämligen att hon kommit in på en utbildning i Skara, cirka tre timmars resa från Backis gård.

Detta innebär att paret numera är särbos.

– Jag har kommit in på hovslagarutbildningen till hösten, så det blir också en omställning i vår relation. Jag ska väl bo i alla fall första terminen, där nere vid skolan. Och det ska bli jättekul, jag är jättetaggad, sa Evelina då. 

Utbildningen är nu i full gång, vilket Evelina delar med sig av på Instagram. 

”Min allra första låda är monterad och klar! Förra veckan kom det försäljare till skolan och vi i klassen var som vilsna höns på grönbete. Det var ännu en ny djungeln för mig”, skriver hon på Instagram.

”Kvinnan i mitt liv”

Men även om särbolivet innebär en längtan efter varandra så verkar kärleken spira. Nyligen la Backis upp en bild med en kärleksförklaring till sin Evelina. 

”Kvinnan i mitt liv. Kvinnan som får mig att sväva på moln. Kvinnan som får mig att längta hem när man är iväg lr jobbar på gården. Kvinnan som jag älskar att somna å vakna bredvid. Kvinnan som sa ja när jag friade.

Jag kan skriva hur mycket som helst om henne.

@bondewe_ Jag älskar dig”.

Vi önskar Backis och Evelina all kärlek och lycka i sin relation. Sprid gärna lite uppmuntran i kommentarsfältet på Facebook du med.