Bruce Springsteens fru Patti är sjuk i obotlig cancer

Foto: Claudio Bresciani/TT, Evan Agostini/TT

Det har varit en svår tid för Bruce Springsteen och hans fru Patti Scialfa de senaste åren.

Det framkommer nu i den nya dokumentären ”Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band”, där hustrun för första gången talar ut om sin obotliga cancersjukdom.

– Det är det nya normala för mig just nu, och jag är okej med det, säger Patti i dokumentären, enligt Variety.

Patti Scialfa, 71, gick med i Brice Springsteens, 74, ”E Street Band” 1986, och efter att ha kommit varandra nära gick känslorna inte att hålla tillbaka. Bruce och Patti gifte sig 1991 och hon har sedan dess fortsatt spela i bandet ihop med maken.

I en den nya dokumentären ”Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band”, som handlar om Bruce och hans band, kommer nu ett dystert besked om Pattis hälsa.

Patti Scialfa fick cancerdiagnosen 2018

De senaste åren har hon haft en okänd kamp myelom, en typ av blodcancer, som hon diagnostiserades med 2018. Sjukdomen är en av anledningarna till att Patti inte synts till lika ofta som tidigare under turnéerna. I dokumentären väljer hon att tala ut om den svåra tiden.

– Det här påverkar mitt immunsystem, så jag måste vara försiktig med vad jag väljer att göra och vart jag väljer att gå,” sa hon i filmen. ”Ibland går jag på en show eller två och kan sjunga några låtar på scen, och det har varit en glädje. Det är det nya normala för mig just nu, och jag är okej med det, säger Patti i dokumentären, enligt Variety.

Patti saknades under Bruce Springsteens konsert i Sverige

Bruce Springsteen stannade till i Sverige under sin sommarturné, och där Patti saknades. Hon gjorde däremot ett överraskande framträdande när rockstjärnan spelade i på Wembley Stadium i London, i slutet av juli, enligt Expressen.

Vad tråkigt att höra.

Våra tankar går till Patti och Bruce under den här svåra tiden.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version