Bruce Willis sista dagar kan vara räknade – nu samlas familjen kring sjuka stjärnan

Bruce Willis

Foto: Instagram/@rumerwillis, Shutterstock

Enligt en källa har skådespelaren nu fler dåliga dagar än bra.

Det har gått nästan ett år sedan familjen sorgset meddelade att Bruce Willis hade diagnostiserats med frontotemporal demens.

Året innan hade familjen först trott att det var afasi, och som en direkt konsekvens drog sig Bruce tillbaka från skådespeleriet.

Längs vägen fick omvärlden uppdateringar om skådespelarens hälsa genom familjens och vännernas uttalanden.

För några månader sedan berättade till exempel en vän att Bruce inte längre är verbal och att han bara verkade veta vem hans vän var under de första minuterna.

Därefter delade skådespelarens äldsta dotter, Rumer, också ett inlägg där hon delade ett barndomsfoto av henne med sin far med den hjärtskärande texten:

Jag saknar verkligen min far idag.

Nu har mer information dykt upp om stjärnans hälsa, och tyvärr verkar det bara gå åt ett håll.

Har fler dåliga dagar än bra

En källa nära familjen berättade för US Weekly:

Bruce har bra dagar och dåliga dagar, men under de senaste två månaderna har det varit fler dåliga dagar än bra.

Enligt källan har de sett till att någon är där för att ta hand om honom alla timmar på dygnet och att minst en familjemedlem alltid är med honom.

Tidigare i år avslöjades det också att skådespelarens ex-fru, Demi Moore, hade flyttat in hos familjen för att hjälpa till.

Det var också tidigare i år som Bruce blev farfar för första gången, och en annan källa berättar för media att hans dotter ser till att Bruce tillbringar mycket tid med sin dotterdotter, Louetta, så att hon också känner honom.

På Fars dag delade Rumer också ett rörande foto av Bruce som står med sitt barnbarn.

Varje dag kan vara hans sista

Källan berättar också för media att skådespelarens döttrar älskar sin far väldigt mycket och att de är mycket medvetna om att varje dag kan vara hans sista.

I förlängningen säger den första källan också att systrarna försöker mycket hårt att visa honom gamla barndomsfoton och nostalgiska föremål i ett försök att lyfta hans humör, vilket fungerar till viss del.

Slutligen talas det också om hur sjukdomen har fört hela familjen närmare varandra i ett försök att finnas där för varandra och för Bruce.

US Weekly citerar National Institutes of Health, som anger att den förväntade livslängden med frontotemporal demens är sex till åtta år, även om vissa anger den så lågt som två år.

Vi sänder våra varmaste tankar till hela familjen under denna svåra tid.

Exit mobile version