Camilla Kvartofts intima uppgörelse med maken – knepen efter alla år tillsammans

Camilla Kvartoft

Foto: TT/SVT

Under flera år har hon blivit ansiktet utåt för ”Veckans brott” i SVT.

Men utanför rampljuset lever populära programledaren Camilla Kvartoft tillsammans med stora kärleken.

Nu berättar hon om knepen med maken efter alla år tillsammans.

– Vi lever ganska olika liv, säger hon till Femina.

Tillsammans med Leif GW Persson gjorde Camilla Kvartoft stor succé i SVT:s ”Veckans brott”.

I programmet tog de upp såväl nya som gamla brottsfall och det dröjde inte lång tid förrän programmet blev en stor framgångssaga.

Men 2018 kom det oväntade beskedet att kända kriminologen GW Persson skulle lämna flaggskeppet för att istället synas på TV4.

Leif syntes istället mer i ”Nyhetsmorgon” och ”Brottsjournalen” tillsammans med Jenny Strömstedt.

Nu år senare har Camilla berättat att även om hon inte arbetar tillsammans med Leif, så har de en fortsatt god vänskap.

– Det är speciellt när man gör ett program ihop så länge. Jag har verkligen den fullaste respekt för honom. Under de där åren var han ju verkligen Sveriges största tv-personlighet. Det är inte bara att gå och sätta sig i en tv-studio och göra ett program som drar in 1,3 miljoner tittare. Det ska ha han ha väldigt mycket credd för tycker jag, sa Camilla Kvartoft i podcasten TV-fabriken.

Foto: Instagram.

Även Leif GW Persson har tidigare uttalat sig om relationen till Camilla Kvartoft. I samband med att ”Veckans brott” lades ner innan sommaren skickade han en stor hyllning till ex-kollegan .

– Jag är väldigt förtjust i Camilla, både professionellt och privat, hon är en alldeles utmärkt person. Det är den bästa anställning SVT har gjort på många år och jag är glad och stolt över att jag spelade en aktiv roll i den processen, sa han då till Aftonbladet.

LÄS MER: Leif GW Perssons sylvassa kontring – efter Malou von Sivers plötsliga utspel i tv

Knepen med maken

Men förutom att synas i tv-rutan lever Camilla ett familjeliv tillsammans med maken Anders Mårtén som hon har två döttrar med.

Paret har varit tillsammans sedan hon var 24 år gammal och för Femina berättar tv-profilen att det nog finns ett särskilt knep till att deras kärlek hållit så länge.

– Att vi ger varandra mycket frihet och är trygga personer båda. Vi lever ganska olika liv och har egna hobbyer, jag har ridningen och han seglar, så möts vi och tankar där hemma. Och har gemensamma projekt, där barnen såklart är och har varit det stora. Vi sa det häromdagen att vi behöver ett nytt – och vad ska det vara? Kanske bygga ut vårt lantställe, säger hon till sajten.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Viktiga stödet från kärleken

Och stödet från maken Anders är inte minst viktigt när det kommer till arbetet.

Hon berättar att hon alltid frågar om hans åsikt efter att ”Veckans brott” sänts på tv.

Ofta har barnen inte tittat och har de det kan det vara en synpunkt på vad jag hade på mig. Min man Anders är snäll och tittar mycket och är också väldigt ärlig. Det blir en realitycheck: Var det begripligt? Jag brukar ringa min mamma och fråga också, säger hon.

Foto: SVT

Så fint med kärlek. Vi önskar er båda allt gott!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.

Exit mobile version