Carina Bergs bråk med maken Erik –  nu kommer sanningen fram efter åren ihop: ”Piss som…”

Carina Berg och Erik Berg har varit gifta i över fem år.

Men vardagen som äkta makar har inte alltid varit en dans på rosor.

Nu berättar Carina om konflikterna med maken bakom stängda dörrar.

Tv-profilen Carina Berg och fotbollsspelaren Erik Berg träffades 2017, ett år efter Carinas skilsmässa från Kristian Luuk.

I början av förhållandet stötte det nya paret på problem då Erik spelade fotboll i Köpenhamn och inte hade möjligheten att träffa Carina så ofta som de hade velat.

Erik tvingades då att göra en stor uppoffring för att kunna vara nära sin nya kärlek då han bröt kontraktet med Köpenhamnsklubben.

Det blev ett kostsamt beslut för Erik, vilket Carina har berättat om i podden ”Gynning och Berg” – efter att kollegan Carolina påstått att paret-Berg tjänat mer pengar än henne.

– Det där är roligt för det har du sagt förut, men vet inte du om att han fick betala tillbaka alla sina fotbollspengar för att kunna bli ihop med mig. Har inte jag berättat det?, sa Carina i podden.

Men hur som helst gav det Erik möjligheten att byta klubb till Djurgården, och bara ett halvår senare blev de äkta makar, i december 2018.

Carina Berg fick flera missfall

Idag har Carina och Erik två barn ihop, sonen Otto och dottern Juno. Men att få gemensamma barn var inte en självklarhet för paret.

Carina och Erik kom i kontakt med vården för IVF-behandling och fick då veta att det inte fanns några garantier på att det ens skulle gå att få barn.

Tiden som följde blev tuff för Carina som fick hela fem missfall innan hon slutligen kunde välkomna sonen Otto, 2019, och två år senare dottern Juno.

Carina har även sonen Holger från sitt äktenskap med Kristian Luuk och är lycklig över att ha tre barn – även om hon gärna hade haft fler.

– Jag är så glad och tacksam över att jag fått så många barn. Att det är så livet blev. Om jag inte varit 100 år hade jag skaffat 100 barn till, har hon berättat för Amelia.

Rollen som mamma har förändrat Carina på många sätt, ett av de är att hon idag känner en tacksamhet över att kunnat få barn med Erik.

– Hur mycket som helst. Jag har fått en stor ödmjukhet inför gåvan att få barn. Holger fick jag som 31-åring i klassisk barnafödande ålder. När jag träffade Erik var det inte självklart att det skulle gå igen, berättade hon för tidningen.

Carina Berg om konflikterna med Erik Berg

Carina, som nyligen fick leda ”Melodifestivalen” har nu fått landa efter en intensiv turnéperiod.

Tillbaka i villan är dock inte vardagen speciellt fridfull.

Makarna är mitt i ett renoveringsprojekt sedan de köpt en hus i Danderyd under 2023 och beslutade att göra flera förändringar på hemmet.

Och kanske har det orsakat frustration. Carina avslöjade nämligen för ”Fördomspodden” att vardagen med maken inte alltid är så konfliktlös.

Programledaren Emil Pehrson läste upp en fördom om Carina: Att hon är trött på alla meddelanden hon får från jublande fans som älskar hennes relation med Erik.

– Nej, jag tycker att det är gulligt, men det är klart att vi har konflikter och piss som alla andra, sa Carina i podden och fortsatte:

– Jag köttar bara inte ut det så hårt.

Ni är bara för fina Carina och Erik!