Carola Häggkvists hemliga spelning stoppad – brandkår fick rycka in akut: ”Hade visst börjat…”

carola

Foto: TV4 & Instagram

Carola Häggkvist genomförde en ”hemlig” spelning för att hedra några OS-medaljörer.

Då larmades plötsligt brandkåren till platsen.

”Alltid händer det nåt”, skriver Carola Häggkvist på Instagram.

Carola Häggkvist, 54, är i farten igen. Efter en vår kantad av hälsobesvär har artisten lyckligtvis återhämtat sig väl och har under sommaren bjudit på flera glada framträdanden.

Bland annat har hon uppträtt inför kungafamiljen på Solliden, sjungit på Stockholm Pride och dessutom medverkat som gäst i sommarens heta talkshow ”Tilde”.

Nyligen lade artisten även ut en uppmärksammad bild på Instagram där hon i ren glädje kastat av sig kläderna för att meddela att hon arrangerar spelningar i hennes egen trädgård.

Längtan efter fansen

Efter att ha medverkat i allt ifrån allsångsprogram till kungliga event verkar Carola vilja hitta på nya saker. Pandemin satte länge stopp för näst intill alla möten mellan artister och fans.

Med det färskt i minnet verkar Carolas längtan efter att få möta publiken vara stor och kanske är det också därför som hon under sommaren haft flera mindre spelningar i sin trädgård får åter komma nära publiken.

Den senaste spelningen ägde rum bara häromdagen – men den skulle inte riktigt gå som planerat. Vilket även Hänt skrivit om.

Foto: TV4

Brandkåren kom

Carola själv beskrev spelningen som ”ett hemligt gig” men några som skulle bli varse om tillställningen var brandkåren, som larmades till platsen.

”Alltid händer det nåt. Hemligt gig igår natt – som blev till dag! Rökmaskinen hade visst börjat leva sitt eget liv i den lilla lokalen för 18 pers i ’nattklubben’ på Villa Pauli så att brandkåren fick rycka ut! Det blev en gemensam fotografering istället. Allt väl”, skrev Carola på Instagram.

Firade OS-hjältarna

I texten på Instagram avslöjar även Carola att det hemliga giget var för att fira Malin Baryard och Peder Fredricson som nyligen tog guld i OS i Tokyo.

”Grattis käraste guldmedaljörer Malin & Peder för era insatser i Tokyo och för att jag fick vara med att fira er STORA OS-vinst. Vilken fantastiskt firande det blev! Tack för allt. Självklart var Lasse Holms TOKYO med på låtlistan. ( Säg mig var du står och Stormvind + en personlig gratulations sång.) GRATULERAR. Och tack sköna killarna på brandförsvaret. Ni är fantastiska!!”, skrev artisten på Instagram.

Vilken tur att det inte var värre än så! Hade ni velat se Carola i en av hennes mindre spelningar? Lämna gärna en kommentar på Facebook!

Exit mobile version