Carolas ord – efter stora misstaget: ”Hoppas ni kan förlåta mig”

carola häggkvist

Foto: Instagram

Sångerskan Carola Häggkvist, 54, är i blåsväder.

Nu ber hon om ursäkt till sina följare.

”Hoppas ni kan förlåta mig”, skriver Carola på Instagram.

Carola Häggkvist är ofta aktiv på sociala medier, där hon bjuder på insikter från vad som händer i hennes liv.

Bland annat har artisten de senaste veckorna publicerat flertalet bilder från en semesterresa till Sydafrika och Kapstaden ihop med dottern Zoe, en resa de kom hem från nu i dagarna.

” Ska bli fint att få komma hem igen! Längtar. Borta bra men hemma är ändå hemma, i själ och hjärta”, skrev Carola på Instagram tidigare i veckan.

Stark kritik efter nytt inlägg

Men det är inte alla inlägg som faller i god jord hos följarna. Nu har schlagerdrottningen Carola nämligen hamnat i blåsväder.

I ett numera borttaget videoinlägg, ska Carola enligt Aftonbladet ha filmats medan hon var ute och körde bil. Artisten ska sedan ha synts släppa ratten helt och hållet för att skala ett ägg – medan hon körde bilen samtidigt.

Videoklippet ska snabbt ha väckt uppmärksamhet, med hård kritik från följare som blivit upprörda över agerandet.

Ber om ursäkt

Inlägget har sedan dess alltså tagit bort från sociala medier. Och efter den starka kritikstormen, väljer Carola nu att gå ut och pudla i ett inlägg på Instagram stories.

Hon tackar följarna för att de reagerat och ber om ursäkt för det som hänt.

”Vill passa på att tacka alla som hörde av sig imorse på min ’bil-insta’ (som jag nu tagit bort..) och tillrättavisade mig gällande att äta och köra samtidigt”, skriver Carola på Instagram stories under onsdagskvällen.

”Hoppas ni kan förlåta mig”

Hon fortsätter:

”Bra att många reagerade och sa ifrån. Hoppas ni kan förlåta mig. Ibland kan man bli lite fartblind i livet. Tur att vi har varann”.

Efter det har Carola publicerat ett nytt inlägg med Bryan Adams-låten ”Please Forgive Me”, översatt ”Snälla förlåt mig”.

Vad tycker du om det här? Lämna gärna en kommentar!

Exit mobile version