Carolas stora familjelycka – nya glädjebeskedet med dottern Zoe: ”Dröm”

Carola Häggkvist

Foto: Instagram/TT

Carola Häggkvist kommer nu med mycket glädjande besked.

Hon och dottern Zoe ska nämligen flytta och har skrivit på papperna till en ny lägenhet.

– Inget mer tidskrävande sökande nu, skriver Carola på sin Instagram.

Carola Häggkvist är en av våra mest folkkära artister.

Genom åren har hon bjudit på underbar skönsång vid otaliga tillfällen och fångat hela svenska folkets hjärta på vägen.

Hennes egna hjärta är väldigt stort, och dunkar hårt för hennes två barn Amadeus, 24, och Zoe, 13.

Men hon är även en person som genom åren arbetat hårt för att hjälpa människor runtom i hela världen.

Fullt upp för stjärnan

För tillfället går mycket av Carolas tid åt att göra vad hon kan för att hjälpa bland annat krigsdrabbade Ukraina och även människorna i Iran.

Instagram skrev hon för en tid sedan att hon just nu, med tanke på allt som händer i världen, önskar att hon kunde vara på flera platser samtidigt.

”Jag önskar jag var 3 personer som kunde vara både i Ukraina med alla hjälpsändningar via operation Aid och samtidigt göra mer för frihets & kvinnorevolutionen i Iran! Ta hand om mina uppdrag hemma som sångerska.. OCH framför allt vara mamma och kvinna! Så 4-5 ’splits’ hade varit fint just nu”, skrev hon och fortsatte:

”Önskar jag hade en än större stab runt mig i dessa tider. En ’Carola care’ – stab som kan vara verksam med mig och samtidigt hålla ställningarna hemma/kontoret kring allt! Jag är ju ensamstående mamma därtill. Har du längtan av att kunna hjälpa till vid min sida och ge av din tid och kunskap som du besitter och bor i Stockholms området med omnejd så får du väldigt gärna skriva här eller DM:a mig. Det är dags att dra igång stiftelsen ’Carola Care’ på riktigt nu.”

Bestämde sig för att flytta

Men i Carolas liv händer det i vanlig ordning mycket.

Utöver engagemanget för Mänskliga rättigheter så beslutade stjärnan för en tid sedan att hon och dottern Zoe skulle flytta ifrån boendet i Steninge Slottsby.

Som jag kollat på lägenhet idag! På nätet från tidig morgon så ögonen sved… Och nu i stan från förmiddag till kväll. Kul men galet tidskrävande… Vill komma nära stan och Zoes skola Pops vid Stadion. Spännande tider! 2-4 med balkong och gärna garage,” skrev hon då på sin Instagram story enligt Hänt.

Och nu verkar det som att Carola och Zoe faktiskt slagit till, och hittat sitt drömboende.

Foto: Pontus Lundahl/TT

”Köpt en drömlägenhet”

Efter en manifestation på Sergels torg i Stockholm förklarade Carola att de haft en välbehövlig mor- och dotterdag tillsammans.

Då passade hon även på att avslöja lägenhetsköpet.

”Framför allt behövde jag själv denna vilodag med min egna familj efter ett nästan omänskligt race mot klockan i flera veckor i sträck, då väldigt mycket hänt. Har bland annat köpt en drömlägenhet i Stockholm i fredags, med terass med kvällssol!! Närmre Zoes skola. Inget mer tidskrävande sökande nu”, skrev hon på Instagram.

Stort grattis till nya lägenheten! Vi hoppas ni får det fantastiskt där!

Exit mobile version