Casper Janebrink skiljer sig från hustrun Helena – efter 23 år tillsammans: ”Kommit till ett vägskäl i livet”

Efter 23 år tillsammans har kärlekssagan tagit slut.

På sin Instagram meddelar nu Casper Janebrink att han och hustrun Helena går skilda vägar.

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig”, skriver Arvingar-profilen.

Sångaren Casper Janebrink, känd från dansbandet Arvingarna berättar nu om sitt stora beslut.

Efter alla år tillsammans skiljer sig sångaren från sin hustru Helena.

Därför skiljer sig Casper Janebrink från hustrun Helena

Paret som har varit ihop i 23 år meddelar på Caspers Instagram att de nu bestämt sig för att istället bara vara vänner.

”Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner , vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans”, skriver Casper på Instagram och fortsätter:

”Därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet”, skriver han.

Casper Janebrink vill hålla familjen privat

Casper har tidigare berättat för Hänt, om vikten av att hålla sitt familjeliv privat.

På sociala medier har hans följare sällan fått se hustrun och deras barn, något som har varit ett medvetet val från artistens sida.

– All tid med barnen har olika stadier men det känns mysigt att de har börjat bli vuxna och de klarar sig mer på egen hand. Man kan gå in och stötta de när de vill lite grann men oftast nu vill de vara lite för sig själva. Det handlar också om att man ska bryta sig loss från sina föräldrar och göra mer saker själv för att bli vuxen och klara livet på egen hand, har han sagt till sajten och fortsatte:

Casper Janebrink
Foto: TV4

– Jag tror nog att det är barnen själva som får välja om de vill vara med eller inte. Likadant med min fru, de har nog valt lite grann att ”nej vi vill inte vara med på det på samma sätt”. Och jag har aldrig tvingat dem att vara med på mina bilder och mina upptåg. Så nej det är inte så ofta de är med, säger Casper.

Vi önskar er båda allt gott!