Casper Janebrinks besked med hustrun Helena – beslutet för barnen: ”Tvingat”

Under många år har Arvingarna funnits i rampljuset.

Men för bandets sångare, Casper Janebrink är det givet att hålla sin familj utanför.

Nu berättar han om viktiga beslutet för familjen för Hänt.

1993 slog Arvingarna stort igenom när de tog hem hela vinsten i Melodifestivalen med ”Elouise”.

Sedan dess har de varit ett av landets mest populära band, men på grund av den rådande pandemin har de likt många andra fått sätta sina planer på paus.

Och även julfirandet blev väldigt lugnt för sångaren Casper Janebrink, jämfört med tidigare år.

 Ja varken jul eller nyår blir ju som vanligt i år på grund av pandemin. Så det blir ju inga festliga firanden med hela släkten utan med några nära och kära. Och på nyår får familjen fira utan mig, har han tidigare sagt till Nöjeslivet.

 Egentligen är det ju ett perfekt nyår att jobba på. Förr jobbade vi mycket med bandet på högtider men sedan satte vi stopp för det. I år fungerar det ju bra att jobba eftersom situationen är som den är. Familjen får fira och så är jag med i rutan helt enkelt.

Artisten som vanligtvis brukar dela med sig mycket av sitt liv på sociala medier lade även upp i juldagarna på familjens hundar, som han hade lite kvalitetstid med.

LÄS MER: Casper Janebrinks dotter Alice har vuxit upp – det här gör hon idag

Viktiga beslutet för barnen

Men annars när det kommer till familjen är det sällan som följarna får se Caspers fru och barn.

För Casper finns det ett klart svar på varför det är så.

Tillsammans med hustrun Helena har han barnen Alice, 17, och Felix, 14, och att de ska få bestämma själva när de är med i sociala medier har varit viktigt för honom.

– All tid med barnen har olika stadier men det känns mysigt att de har börjat bli vuxna och de klarar sig mer på egen hand. Man kan gå in och stötta de när de vill lite grann men oftast nu vill de vara lite för sig själva. Det handlar också om att man ska bryta sig loss från sina föräldrar och göra mer saker själv för att bli vuxen och klara livet på egen hand, säger han till Hänt och fortsätter:

– Jag tror nog att det är barnen själva som får välja om de vill vara med eller inte. Likadant med min fru, de har nog valt lite grann att ”nej vi vill inte vara med på det på samma sätt”. Och jag har aldrig tvingat dem att vara med på mina bilder och mina upptåg. Så nej det är inte så ofta de är med, säger Casper.

LÄS MER: Casper Janebrink om kampen – efter hustruns operation: ”Period som var tuff och jobbig”

Det låter som ett klokt beslut Casper! Det är viktigt att barnen själva får bestämma!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.