Celine Dion har hållit sina 3 söner utanför rampljuset – nu får nya familjebilden alla att torka tårarna 

Céline Dion drabbades för två år sedan av en svår sjukdom.

Men nu delar hon en bild med sönerna som får följarna att reagera starkt.

”Vad stor dina barn är!”, skriver en följare på Instagram.

Céline Dion, 55, är för många tidernas bästa sångerska. Med sin kraftfulla röst och låtarna ”My heart will go on” och ”It’s all coming back to me” har hon berört många runt om i världen.

Det var därför en stor chock världen över när hon för två år sedan meddelade att hon hade drabbats av den obotliga sjukdomen ”Stiff person-syndrome”.

Hon tvingades ställa in sina turnéer som då blev flyttade till året efter.

Men när Céline sedan kom med en ny uppdatering kom det som en chock för världen.

– Jag har haft hälsoproblem under en lång tid, och det har varit jobbigt för mig att gå igenom det här och prata om det, säger hon med tårar i ögonen, sa hon i ett klipp på sin Instagram då och fortsatte:

 Medan vi fortfarande lär oss om detta sällsynta tillstånd, vet vi nu att detta är vad som har orsakat alla spasmer jag har fått.

En fråga som många ställt sig sedan dess är när och om hon stjärnan någonsin kommer att kunna återvända till scenen.

Men nu kommer hon med glädjande besked!

Ovanliga bilden med sönerna

Céline Dion är trebarnsmamma. Hon har sönerna René-Charles, 23, och tvillingarna Nelson and Eddy, 13, som hon delar med bortgångne maken René Angélil.

Det är inte ofta som sönerna syns på mammans social konton men på en bild hon nyligen delade på sin Instagram poserar de fyra ihop.

Bilden är tagen från när de vistades ihop på Las Vegas K1 Speed ​​gokartbana och sönerna håller i varsitt gokartpris. Céline står längst bak och håller armarna om tvillingarna med ett leende på läpparna.

Céline Dions besked till följarna: ”Tillbaka på scenen”

Hon delade bilden i samband med den årliga Stiff Person Syndrome-dagen.

Idag uppmärksammar världen Internationella SPS dagen.”, skriver hon.

Hon förklarar att kampen med sjukdomen har varit något av det tuffaste hon har upplevt och att hon ska fortsätta kriga för att förhoppningsvis kunna återvända snart.

Som många av er vet fick jag hösten 2022 diagnosen Stiff Person Syndrome (SPS). Att försöka övervinna denna autoimmuna sjukdom har varit en av de svåraste upplevelserna i mitt liv, men jag är fortfarande fast besluten att en dag komma tillbaka till scenen och leva ett så normalt liv som möjligt. Jag är djupt tacksam för kärleken och stödet från mina barn, familj, team och er alla!

Vilket fint familjefoto!

Fansen visar sitt stöd för Céline Dion

Under bilden som Céline delar har fans tagit sig till kommentarsfältet för att visa sitt stöd för stjärnan.

Kära Celine, du är en legend inom musiken, du är en kämpe i livet, skickar dig kärlek och stöd. Kan inte vänta på dagen du återvänder till scenen”, skriver en person.

”Du kan klara det. Din gamla själ och din röst är här för att hela världen”

Min kära jag önskar att du mår bättre… Och allt vi vill ska se dig tillbaka på scenen! Vad stora dina barn är! Gud välsigne er alla”, tillägger en tredje.

Vi hoppas verkligen att saker vänder mot det bättre och att Céline kan stå på scen igen!