Foto: Youtube/TV4

Charlotte Perrellis stora beslut efter 16 år – nu är det över: ”Tiden är inne att gå vidare”

Charlotte Perrelli har fattat ett nytt beslut gällande karriären.
Nu väljer stjärnan att avsluta en specifik del i sin repertoar.
– Tiden är inne att gå vidare, skriver hon i sin blogg.

I 16 års tid har hon bjudit in sina fans och läsare till en personlig inblick i artistlivet som bland annat innefattat framgångar i såväl Melodifestivalen som Eurovision.

Charlotte Perrelli har exklusivt på sin blogg kunnat dela med sig av unika detaljer från artisteriet, men också familjelivet och mycket annat. Bloggen har bland annat uppdaterats med en hel del smarriga recept – direkt från Perrellis kök.

Men nu är det över.

Artikeln fortsätter under bilden.

Under påskhelgen kom beskedet att Perrelli valt att sluta blogga. Efter 16 år som bloggare tackar hon nu för sig. Det är nu ett avslutat kapitel för stjärnan, som under alla dessa år varit med om massor.

– Jag hade två små barn när jag började blogga och sedan har jag träffat mannen i mitt liv och fått ytterligare 2 barn, skriver Perrelli i sin blogg på magasinet Damernas världs hemsida.

Därför slutar Charlotte Perrelli att blogga efter 16 år

Perrelli – under sommaren aktuell som en av artisterna i Drömmen festival i Stockholm tillsammans med bland andra Pernilla Wahlgren, Bonnie Tyler och Carola Häggkvist – förklarar att bloggandet har haft sina upp- och baksidor.

Artikeln fortsätter under bilden.

– Jag har tyckt det varit givande att blogga. I många år hade vi kommentarer på vilket blev en härlig kommunikation men under en tid eskalerade det negativt och vid ett tillfälle gick det överstyr då en man trodde vi hade ett förhållande och den historien slutade i en otrolig tragedi. Då beslöt vi oss för att ta bort den kontakten med mina läsare, skriver Perrelli.

Artisten och entreprenören berättar samtidigt att hon nu kommer fortsätta lägga fokus i sina sociala medier.

Men bloggen är alltså historia – och därmed går en epok i graven för stjärnans del.

– Idag gör jag mitt sista blogginlägg och säger därmed Hejdå efter 16 år. Det finns olika anledningar till varför jag väljer att sluta men den största är att tiden är inne att gå vidare. Att lägga tiden på något annat helt enkelt.

Försöker övertala Perrelli att ändra sig: ”Så tråkigt”

Sedan beskedet om Perrellis sorti från bloggen kom, har hundratals av artistens läsare hört av sig med stöttande kommenterer i sociala medier.

– Tack för all inspiration och för du bjudit på dig själv, recept ditt liv. Inspirerat. Kommer fortsätta följa dig. Tack, skriver en av Perrellis läsare, i en kommentar på stjärnans Instagram.

Vissa av Perrellis läsare försöker nu få henne att ompröva sitt beslut.

– Så tråkigt med alla som slutar blogga nu! Jag tycker om ord. Inte bara bilder. Förstår att det är mycket tidskrävande med en blogg, så du förtjänar en paus. Men kom tillbaks, snälla! skriver en läsare.

– Du kommer att vara saknad. Har använt många av dina recept så håller tummarna att du fortsätter lägga ut dom här på Instagram, skriver en annan läsare.

Du kommer att bli saknad med bloggen, Charlotte! Tack för dessa 16 år!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev