Charlotte Perrellis stora beslut med maken Anders Jensen – säljer lyxvillan i Marbella

Charlotte Perrelli och Anders Jensen ska sälja sin lyxvilla i Marbella. De har försökt förut, och faktiskt fått det sålt en gång tidigare, men har inte lyckats bli av med det.

Nu ligger det ute till ett något lägre pris.

Det var i september förra året som ”Eurovision Song Contest”-vinnaren Charlotte Perrelli och hennes make Anders Jensen meddelade att de skulle flytta till sitt semesterhus i spanska Marbella på heltid.

”Ett beslut som vuxit fram sedan länge. Vi har längtat efter att få känna på en ny vardag. Vi vill lära oss ett nytt språk och har bestämt oss för att flytta till Spanien. De små barnen har börjat en brittisk skola och pluggar spanska varje dag. Engelska har de bägge två sedan tidigare men nu får de sätta tänderna i ett nytt språk”, skrev Charlotte i ett inlägg på Instagram.

Paret äger en lyxig villa i Djursholm i Stockholm, en fjällstuga i Åre samt två (!) hus i Marbella.

Allt såg bra ut till en början

De köpte ett lite större hus som de har renoverat, för att de behövde fler rum när familjen växte, och de skulle då sälja sitt första hus Villa Oak Valley.

Det blir större eftersom vi blir fler i familjen. Flickvänner kommer in i bilden och det krävs rum för allt och alla. Denna gång blir det customized för oss och alla får sitt på det sätt de vill ha det. Det här är en dröm för alla i familjen och vi skissar och väljer som om det vore julafton varje dag”, skrev Charlotte på Instagram.

Det gick till en början lätt att sälja huset. Efter bara tre visningar hade de hittat en köpare, som dessutom var villig att betala drygt 20 miljoner mer än vad de köpte huset för från början.

Köparen drog sig ur affären

Men affären sprack!

”Vi hade en köpare som var väldigt tidig med att skriva kontrakt och ville ha huset. Han betalade handpenning och skötte sina åtaganden men när vi sedan skulle ha ”closing” så hade deras ekonomiska förutsättningar förändrats och de hade inte längre möjlighet att slutföra köpet. Därav är huset återigen till salu”, förklarade Anders för Hänt.

– Vi hade sålt villan. Den belgiska familjen som köpte den hade ett företag som de höll på att sälja, men försäljningen gick i stöpet. Nu är villan ute till försäljning igen. Det är inte så att vi står och faller och inte får ihop det på grund av det här, men det är ändå tråkigt, sa Charlotte till Amelia i samma veva.

Gör ett nytt föräljningsförsök

Charlotte och Anders har fortfarande inte fått sålt sitt gamla hus i Marbella. Nu gör de nya försök att locka potentiella köpare.

De har dessutom gått ner lite i pris.

Från början sägs de ha köpt huset för drygt 50 miljoner kronor. När de sålde från början fick de 70 miljoner – sedan höjde de priset ytterligare till drygt 78 miljoner kronor.

Men nu vill de ha 67,8 miljoner kronor.

Möjlighet att köpa vårt älskade hus som vi har njutit av i 4 år. Villa Oak Valley ligger i El Madronal med utsikt över Marbellas silhuett. Nu på marknaden till ett reducerat pris på € 5.990.000. Visningar kan enkelt ordnas”, skriver Anders Jensen på Instagram.

Lycka till med försäljningen Anders och Charlotte! Förhoppningsvis hittar ni någon köpare som fullföljer affären.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev