Christer Lindarw i stor sorg efter att mostern Ann-Christin gått bort
Christer Lindarw

Christer Lindarws stora hjärtesorg – efter dödsfallet i familjen: ”Chock och förtvivlan”

Kläddesignern och dragshowartisten Christer Lindarw är i djup sorg. En av hans älskade familjemedlemmar har hastigt gått bort.

Jag kan inte ta in det. Hon var ju så full av liv och energi”, skriver han på Instagram.

När Christer Lindarw, 70, blott var 22 år gammal gjorde han debut som dragshowartist. I dag ses han som Sveriges största genom tiderna i den genren. Tillsammans med Roger Jönsson och Lasse Flinckman bildade han gruppen ”After dark” och senare startade de även en nattklubb med samma namn.

De uppträdde tillsammans och gjorde flera shower på Hamburger Börs innan Jönsson 1981 bytte grupp, och senare även dog.

Läs mer: Christer Lindarws prestigefyllda uppdrag för kronprinsessan Victoria – nu kommer det fram: ”Så hedrad”

Christer Lindarw är även en känd kläddesigner. Bland annat har han skapat plagg till Melodifestivalen, Eurovision (klänningen som Lill Lindfors ”tappade” i direktsändning) samt till olika kungligheter, exempelvis kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle.

Christer Lindarw
Christer Lindarw. Foto: TV4

Missade Gardells fest för en tid sedan

Han skrev nyligen på sociala medier att han var sjuk och låg nedbäddad med feber och snuva. Det som gjorde det hela extra tråkigt var att han på grund av sjukdomen missade vännen Jonas Gardells jubileumskalas.

Och ikväll som jag skulle på kul 60-årskalas för Jonas Gardell. Men varm Grattiskram kära Jonas Gardell på din stora dag! Hoppas du blir rejält firad ikväll. Jag får bjuda dig på tårta när jag blir frisk”, skrev Lindarw.

Nu har Lindarw betydligt tråkigare nyheter att dela med sig av.

Christer Lindarws stora sorg

Hela hans familj har drabbats av en enorm sorg. Lindarws älskade moster Ann-Christin har dessvärre gått bort. Eftersom han bodde ensam med sin mamma i en ”etta” i många år, och mostern bara var fem år äldre än honom, var hon som en storasyster för Christer.

Christer Lindarw
Christer och hans moster Ann-Christin. Foto: Instagram

I chock och förtvivlan över att min kära moster Ann-Christin hastigt gick bort igår. Jag kan inte ta in det. Hon var ju så full av liv och energi. Hon har alltid varit som en storasyster till mig. Hon var bara drygt 5 år när jag föddes. Så vi har ju växt upp tillsammans. Ann-Christin hade alltid full fart. Jobb, jympa, familj och vänner. Hon värnade om familjen och höll ihop oss alla. Ordande alltid med fest på födelsedagar och högtider”, skriver han på Instagram.

Ann-Christin lämnar nu efter sig sin make Thore och flera barn och barnbarn.

Hon älskade sina barn och barnbarn över allt på jorden! Efter att min mamma dog, så blev Ann-Christin den som ringde och alltid brydde sig om mig. Nu känns allt bara så tomt och meningslöst. Och hon var ju bara 76 år för faan. Jag kommer att sakna dig oerhört Ann-Christin. Men sorgligast är det för barnen och barnbarnen som mist sin mamma, farmor och mormor”, fortsätter han.

Vi beklagar din förlust, Christer. Så oerhört tråkigt.

Ta hand om varandra i familjen nu. Kram!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev