Christian Bauers hyllas – efter bilderna på mamma Ulla, 86

Foto: Instagram

Christian Bauer gifte sig för andra gången med Pernilla Wahlgren i början av september, och nu delar han med sig av fina bilder på sin mamma Ulla, som var en del av den storslagna bröllopsfesten.

Hyllningarna till henne strömmar nu in på sociala medier.

Snyggare 86-åring får man verkligen leta efter”, kommenterar en följare på Instagram.

För tre år sedan tog Christian Bauers liv en ny vändning när han blev tillsammans med Pernilla Wahlgren, en av Sveriges mest omtalade kändisar.

Efter två år tillsammans kände Christian att han ville tillbringa resten av sitt liv med Pernilla och friade under en familjesemester i Sälen 2022.

Ett år senare, i ett snabbplanerat bröllop, sa paret ja till varandra i Lidingö kyrka. Ceremonin skedde då i all hast på grund av Hans Wahlgrens försämrade hälsa, och i tv-programmet Wahlgrens Värld fick vi se ögonblicket då Hans, trots sin sjukdom, stolt följde sin dotter fram till altaret.

Den ursprungliga planen var dock ett storslaget bröllop utomlands, och i september i år kunde den drömmen äntligen bli verklighet. I soliga Marbella anordnades en stor fest där många från Sveriges kändiselit var på plats – liksom flera nära och kära från både Pernillas och Christians familjer.

LÄS MER:
* Pernilla Wahlgrens nya bilder väcker skarp kritik

Christian Bauer hyllas efter bilden sin mamma

Bland gästerna fanns Christians mamma Ulla, som nyligen fyllde 86 år. I samband med hennes födelsedag har Christian delat en bild på henne från bröllopshelgen, tillsammans med en kärleksfull hyllning.

Idag fyller världens härligaste levnadsgladaste kärleksfullaste mamma hela 86år och jag vill hylla dig för all den energi glädje och kärlek du sprider i och runt din familj. Hipp hipp hurra älskade mamma Ulla”, skriver Bauer på Instagram.

Följarna var inte sena med att gratulera och överösa Ulla med komplimanger i kommentarerna:

Snyggare 86-åring får man verkligen leta efter. Grattis finaste Ulla!

Väldigt pigg och ungdomlig ut för sin ålder. Vilka gener

Hurra för Ulla! Wow 86 år!

Vi önskar Ulla en underbar 86-årsdag!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version