Starka reaktioner efter bröllopsbilderna på Christina Schollin – klädvalet alla pratar om: ”Wow”

En stjärna gör entré.
Här visar Christina Schollin upp bröllopsstilen i Marbella – och hyllas stort på sociala medier.

Christina Schollin har haft ett tungt år bakom sig, då hon i början av maj tvingades säga adjö till sin livskamrat Hans Wahlgren som somnade in 86 år gammal.

Därför är de nya bilderna på Dramatenstjärnan, som filmdebuterade i ”Swing it, fröken!” redan 1956, när hon i helgen kunde fira dottern Pernilla Wahlgrens bröllop med maken Christian Bauer. Schollin strålade i kapp med solskenet i Marbella, där paret valde att anordna sitt andra bröllop. Det första – i vintras – valde Pernilla och Christian att genomföra främst för den närmaste familjen.

– Ja, det första blev ju väldigt hastigt påkommet och bara för familjen. Vi visste att pappa skulle gå bort, och jag ville ha med honom, har Pernilla Wahlgren tidigare berättat för Nöjeslivet.

Så var bröllopet mellan Pernilla och Christian

I helgen var fokuset på vänner och fest.

– Men i och med att vi inte hade med några vänner överhuvudtaget så kände vi att: det är klart att vi vill gifta oss och ha alla våra vänner samlade också. Det blir mer som en bröllopsfest, sade Pernilla inför bröllopet.

Christina Schollin såg ut att stortrivas i solen.

– Vilket sagobröllop när Christian och Pernilla gifte sig häromdagen. Som jag sa i mitt bröllopstal: det här måste vara århundradets mest fantastiska bröllop och bröllopsfest. Som ni har planerat och organiserat och fantiserat och som Christian har insisterat och Pernilla har protesterat och korrigerat, skriver hon på Instagram.

Christina Schollin hyllas för bröllopsstilen

Där ”Fanny och Alexander”-stjärnan också visar upp sin storslagna bröllopsstil. Schollin bar en elegant, vit hatt och en ljuvlig rosa sommarklänning. Som nu hyllas stort i sociala medier.

– Så vacker du är Christina. Tjusig klänning och passar temat, skriver en av Schollins följare i en kommentar.

– Wow tack för att vi får se alla fina bilder. Alla är så fina och det ser alldeles alldeles underbart ut, skriver en annan följare.

Just hatten har många fastnat för – den hyllas stort i kommentarerna.

– Så vacker du är! Strålar som en stjärna. Älskar din hatt, skriver en tredje, och väldigt många skriver att Christina var ”tjusig”.

– WOW!!!! Vännen så sagolikt vacker du är, skriver en följare.

– Såå vacker, och som du strålar glädje och tacksamhet över livet, trots det du har gått igenom tidigare. Fantastiskt att se att livet ändå måste gå vidare. All kärlek till dig, skriver en annan följare.

– Du gör så klänningen kommer till sin rätt, skriver en tredje.

Underbart!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version