Clint Eastwood har åtta ungar med sex kvinnor – två av barnen förnekade han i ett decennium

Clint Eastwood med sina barn

Foto: Matt Sayles/AP/TT, AP/TT, Shutterstock

Hollywood-skådisen Clint Eastwood har legat i – bokstavligt talat.

Han har åtta barn med sex olika kvinnor. Två av barnen fick han med en flickvän samtidigt som han levde med en annan. De stackars ungarna tvingades leva utan sin far i nästan ett decennium då han inte låtsades om dem.

I rollen som Harry Callahan gjorde sig Clint Eastwood, 94, känd i filmklassikerna ”Dirty Harry” och ”Magnum force”.

Som ”Mannen utan namn” gjorde han storsuccé i ”För en handfull dollar”, ”För några få dollar mer” och ”Den gode, den onde, den fule”.

Den före detta borgmästaren (i hemstaden Carmel-by-the-Sea, Kalifornien) har också varit med i ”De skoningslösa”, ”Million dollar baby” och ”Gran Torino”.

Clint Eastwood är en av de absolut största och mest kända skådespelarna någonsin i Hollywood och han har vunnit flera Oscars.

Första dottern lämnades bort

Amerikanen är också känd, eller snarare ökänd, för sitt snåriga privatliv. Han har två ex-fruar, flera gamla flickvänner och en hel drös barn på sitt samvete.

1964 fick han sitt första barn, dottern Kimber, 60, med dåvarande kärleken Roxanne Tunis. Samtidigt var han gift med Maggie Johnson (1953-1984). Med första frun fick han två barn, Kyle, 56, och Alison, 52.

Långt senare i livet fick han också veta att han egentligen hade fått en till dotter, Laurie Murray, 69, redan 1954. Men barnets mamma lämnade bort flickan för adoption.

Två år efter att äktenskapet med frun brakade samman fick Clint sonen Scott, 38, och sedermera även dottern Kathryn, 36, med sin flickvän Jacelyn Reeves. Det som gör det hela lite mer rörigt här är att han samtidigt hade ett samboförhållande med skådespelaren Sondra Locke, som han ofta arbetade tillsammans med.

Förnekade två av sina barn

Clint fortsatte att bo tillsammans med Sondra och vägrade erkänna att barnen han fått med Jacelyn faktiskt var hans. Han nonchalerade dem fullständigt i nästan tio år.

Till slut hade han kört båda relationerna med Jacelyn och Sondra i botten. Liksom många av hans tidigare förhållanden hade han sabbat dem.

Det skulle ta honom flera årtionden innan allting var glömt och förlåtet hos barnen Scott och Kathryn. Clints svek hade nämligen satt sig som en törn i bröstet på pojken och flickan.

I dag har de alla fina relationer och både Scott och Kathryn jobbar, liksom flera av deras halvsyskon, i filmbranschen.

1993 fick Eastwood sin fjärde dotter, Fransesca, 30, med brittiska skådespelaren Frances Fisher, som han var ihop med i fem år. Hans sista barn, Morgan, 27, fick han med sin andra fru Dina Ruiz.

”Min dotter går före allt”

Den snabbtänkte inser alltså att det skiljer 42 år mellan Clint Eastwoods äldsta och yngsta barn.

Han har inte alltid varit en närvarande pappa, men i dag har 94-årige Eastwood nära relationer med alla sina barn. Han har bara blivit bättre med åren.

När Morgan var yngre sa han till The Telegraph:

– Min dotter går före allt. Jag går på alla softbollmatcher och ser löjlig ut där ute eftersom nästan alla har en mycket yngre pappa än vad hon har. Men det är kul. Jag tror att man uppskattar det mycket mer när man kommer upp i min ålder.

Alla tar helt enkelt inte ansvar för vad de har gjort. Även om han ändrade sig senare i livet så har de stackars barnen tvingats leva utan sin pappa i nästan tio år.

Som tur är verkar de ha bra relationer med varandra i dag.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version