Dannys första ord – efter uppbrottet från Molly Sandén: ”Jag är…”

Foto: Instagram/TT

Danny Saucedo och Molly Sandén var ett av landets mest omskrivna par i många år.

Men i början på året meddelade artisterna att relationen var över. 

Nu – veckor senare – uttalar sig Danny för första gången offentligt efter uppbrottet i en intervju med Expressen.

Det är i samband med att Danny talar om showen ”Run(a)way show” som har premiär i höst på Gothia i Göteborg som han också berättar om känslorna efter det uppmärksammade uppbrottet.

Under flera år har de varit ett superpar i fansens ögon var förlovade. Men redan vid Alla hjärtans dag, verkade kärleken inte längre vara densamma.

Molly Sandén lade ut på Instagram att hon firade kärleksdagen ensam och Danny syntes ingenstans.

Då började ryktena spridas och i början av mars bekräftade Molly Sandén uppbrottet när hon gästade ”Gry Forsell med vänner”.

STOCKHOLM 2015-02-25 Danny Saucedo och Molly Sandén anländer till Grammisgalan på Cirkus i Stockholm onsdagen den 25 februari 2015. Foto: Henrik Montgomery / TT

– Jag festar ensam just nu, så att säga. Det kanske är lite deppigt men det kan också något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, säger hon i ”Gry Forssell med vänner” enligt Aftonbladet.

2016 förlovade de sig paret en semesterresa. Paret sjöng även en uppmärksammad duett på Carl-Philip och prinsessan Sofias bröllop men nu får de alltså sjunga på egna solo toner framöver.

Danny berättar om uppbrottet: Mina bästa sex år hittills

Nu uttalar sig alltså också Danny om saken. Han säger till Expressen att beslutet att gå skilda vägar var gemensamt.

– Vi är bästa vänner, vi älskar varandra, det var mina sex bästa år hittills. Jag är så glad att jag fick så många år med Molly. Men allt har sitt slut, säger han till Expressen.

Danny berättar också att han är peppad inför höstens stora äventyr med den nya föreställningen i Göteborg, som alltså har premiär 31 oktober.

– Jag har haft lyxen under mina verksamma år att göra en massa utom just en grej som jag alltid drömt om – att stå på en fashionshow och köra i det sammanhanget med kläder, ljuset, tempot och att publiken sitter väldigt nära runtomkring.

Exit mobile version