Dannys nya barnbesked med Molly – avslöjar planerna för framtiden: ”Jag är…”

danny, molly

Foto: TT

Artisterna Danny Saucedo Molly Sandén har varit tillsammans i fem år, sedan 2013,  och nu väljer de för första gången att öppna upp på djupet och prata om sitt förhållande.

Efter att ha varit tillsammans i tre år friade Danny Saucedo till sin älskade Molly på toppen av Kilimanjaro. Paret berättade inte om det på en gång utan höll det hemligt ett tag. Många minns kanske att de avslöjade den roliga nyheten under Melodifestivalen samma år när Molly Sandén tävlade med låten ”Youniverse”.

Många har varit nyfikna på artistparets relations men de har varit rätt privata och inte berättat så mycket under de senaste åren. I kväll fredag sänds dokumentären ”Danny” på TV4 och då  berättar de i öppenhjärtiga intervjuer om sin relation, det skriver Expressen.

Första mötet

I dokumentären berättar både Danny och Molly kärleksfullt om hur det var när de träffades och om kärleken till varandra. De träffades första gången när Molly var 16 år, sedan dröjde det flera år innan de blev tillsammans. Men redan vid första mötet kände det något speciellt.

I dag är de lyckligare än någonsin.
– Jag hade fallit för Molly även om jag var blind. Hennes skratt är liksom läkande för mig, säger Danny Saucedo i dokumentären, skriver Expressen.

Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT

Planerna inför framtiden

När Danny berättar om kärleken till sin Molly ler han stort och passar på att avslöja planerna om framtiden.
– Jag är så trygg i mitt liv. Det jag drömmer om nu är familj. Jag ser fram emot att bli farsa, det är det nya äventyret som jag ser fram emot, säger Danny i dokumentären, enligt Expressen.

Länge leve kärleken, dela gärna med dina vänner om du håller med!  Dokumentären ”Danny” sänds i dag fredag den 21 december klockan 20.00 i TV4.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/N0NfxLnfDFxUIOHGV-uCcNTK8tYMvy1STiL67CHg-q7aVYf8pC9772uJz1C_SWph?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”3:4″ /]

Exit mobile version