Tilde de Paula Ebys nya bild med sonen väcker starka känslor – kärleksfulla orden till Ilyah: ”Solsken i själen”

Tilde de Paula Eby

Foto: TV4/Instagram

Tilde de Paula Eby är en framgångsrik programledare som genom åren blivit både uppskattad och hyllad. Men bakom rampljuset är hon också en kärleksfull mamma och hustru. Nu delar hon med sig av varma ord till sin älskade son Ilyah som nyligen fyllt år.

Alla som har barn vet hur snabbt det kan gå. Ena sekunden är de små och kryper omkring på golvet, och i nästa sekund går de plötsligt i skolan och räknar matematik på dagarna.

Innan man vet ordet av det så flyttar de hemifrån, skaffar egna familjer och är vuxna.

Men oavsett vad så är kärleken alltid där, och som förälder är det en ynnest att få se sina älskade barn växa upp och följa varje steg de tar.

Läs mer: Axel Pilebys ärliga ord om Tilde de Paula Eby – så är relationen till kollegan egentligen: ”Hon är verkligen…”

Tilde de Paula Ebys barn

Programledaren och tv-profilen Tilde du Paula Eby har fyra stycken barn. Äldst är sönerna Elian, 23, och Zion, 21, från hennes relation med Daniel Möllberg.

Tilde de Paula med sönerna Elian och Zion. Foto: Maja Suslin / SCANPIX /

Sedan fick hon dottern Naemi, 18, med Fredrik Bjuhr, och yngst är sonen Ilyah som hon fick med sin nuvarande partner Thomas de Paula Eby.

Att leva i en stor bonusfamilj kan vara både härligt och ibland påfrestande, men Tilde har förklarat för Femina att det som tur är fungerar bra för dem.

– Jag har en bra relation med alla barnens pappor. Fokus är ju barnen. Det är det vi har gemensamt och alla vill att det ska vara så bra som möjligt. Och jag välkomnar bonusmamma till barnen med öppna armar. De kliver in och blir en del av mina barns liv, har hon sagt till tidningen.

Tilde de Paula Eby och dottern Naemi. Foto: Christine Olsson/TT

Läs mer: Tilde de Paula Ebys nya ord om drömmen som krossades – stoppades från karriären utanför tv-rutan: ”Var för sent”

Tildes fina ord på sonens födelsedag

Nyligen var det dags för Tilde och Thomas minsting att fylla hela 12 år. Då passade programledaren på att dela med sig av sina tankar och känslor på Instagram.

”Liten har blivit stor!!! Känns som nyss! När dina syskon välkomnade dig och ni bildade LIVETS Fyrklöver! Nu har du vuxit om mig! I sig kanske ingen jättebedrift men mäktigt för mig. Du gör världen bättre och livet roligare! Ständigt med en boll vid fötterna, ett instrument i händerna och solsken i själen! Grattis på 12-årsdagen Ilyah. Till oändligheten – och vidare!,” skriver hon.

Tilde de Paula Eby och sonen Iliyah. Foto: Instagram/ @tildedepaula

Följarnas reaktioner

I kommentarsfältet är det många som delar med sig av sina gratulationer och skriver hur fin de tycker bilden som hon publicerade är.

”Åh så vacker bild.”

”Stort Grattis på födelsedagen, Ilyah”

”En underbar bild massor av kärlek”

”Foton med mycket kärlek”

”Vilka underbara bilder, så mycket värme och kärlek. Stort grattis till stora killen”

Exit mobile version