Därför älskar Carina Bergfeldt att bli äldre – hyllar åldrandet: ”Det är så skönt”

Carina Bergfeldt

Foto: SVT

I en intervju med Femina berättar Carina Bergfeldt att det är härligt att åldras, och att hon idag inte lägger lika mycket energi på onödiga saker som tidigare.

Carina Bergfeldt är ett välkänt ansikte som synts till i många olika tv-sammanhang genom åren. Hennes karriär fick sin start när hon började som journalist på TV4 Halland och Skaraborgs Läns Tidning. Därefter blev hon skribent på Aftonbladet där hon arbetade i många år, innan hon tog klivet till att bli SVT-utrikeskorrespondent i USA. En roll som profilen axlade i fyra år innan hon tillsist bestämde sig föra att återvända hem till Sverige igen.

År 2021 startade Carina även sin egen talkshow i kanalen som passande nog heter just ”Carina Bergfeldt talkshow”. Där bjuder hon in en mängd spännande gäster med olika bakgrund för djupgående intervjuer. I TV-rutan har Carina snabbt blivit en favorit och talkshowen följs med stor entusiasm av många tittare när det sänds.

På det privata planet är hon sedan år 2019 gift med Jesper Zølck. Paret träffades under Carinas tid i USA, och snart var kärleken mellan dem ett faktum. Tillsammans har de idag sonen Hamilton och familjen består även av Jespers två barn från en tidigare relation.

Därför älskar Carina Bergfeldt att åldras

Carina har hunnit med mycket under sin karriär och i en intervju med Femina berättar profilen att hon absolut inte längtar tillbaka till att vara ung och oerfaren. Tvärtom så tycker hon att det är väldigt skönt att bli äldre. Det bästa med att åldras förklarar hon då är att hon inte oroar sig lika mycket idag som när hon var yngre.

– Att man skiter i så mycket saker. Så mycket saker som jag var ängslig för, oroade mig för och nojade för när jag var 20 år – det existerar inte ens längre, säger Carina Bergfeldt till Femina.

– Det är så skönt att bli äldre och bara not give a fuck.

Vi tycker du är fantastisk, Carina!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version