Därför förlovar sig inte doktor Mikael med Lotta Engberg – tv-läkarens ärliga ord: ”Det skulle…”

Foto: TV4/Youtube

De lever tillsammans efter flytten.
Men doktor Mikael Sandström och Lotta Engberg har inga planer på förlovning – än så länge.
– Just nu känner jag inte att en förlovning skulle tillföra något, säger doktor Mikael till Aftonbladet.

De var förra årets kanske mest omskrivna par i kändis-Sverige.

Folkkära artisten Lotta Engberg och tittarfavoriten doktor Mikael Sandström från Nyhetsmorgon fann kärleken tillsammans. Det hela tog sin början i en tidningsintervju med Aftonbladet där Lotta Engberg fick frågan om sitt dåvarande singelliv.

Foto: TV4

Engberg förklarade då att hon uppskattade Sandström, och det ena ledde sedan till det andra. I dag står de tillsammans som kärlekspar och sambor.

LÄS MER: TV4:s nya beslut om Doktor Mikaels framtid – efter intima beslutet med Lotta Engberg: ”Mikael kommer…”

De flyttade ihop tidigare i våras, och i en intervju i TV4-programmet ”Tillsammans med Strömstedts” berättade de båda om känslorna inför att flytta ihop.

– Jag har i många år varit fullständigt övertygad om att det bästa ligger bakom mig. Eftersom jag varit singel i 13 år har det varit, ”fine, då är livet så här. Det bästa är borta men det betyder inte att det är dåligt”. Sen har jag flytt till en stor villa och bor själv, ensam i ett decennium. Då finner man sig i det där. Och nu så kanske det inte är så! sade Mikael och brast ut i ett stort leende när han tittade på Lotta i TV4-programmet.

Foto: TV4

För doktor Mikael har Lotta Engbergs intåg i hans liv förstås inneburit ett stort lyft.

– Hon är aktiv, energisk, och en oerhört positiv person som vaknar med ett leende på läpparna vilket jag inte har gjort på många år. Men det gör jag nu, säger Mikael Sandström till Aftonbladet.

I skrivande stund har paret dock inga planer på att förlova sig.

– Det kommer nog komma av sig självt. Men det finns inga sådana planer nu. Just nu känner jag inte att en förlovning skulle tillföra något. Det skulle inte höja temperaturen, den är redan hög, säger doktor Mikael.

Däremot kan han absolut tänka sig att gifta sig igen någon gång i framtiden.

– Är mitt sinne så öppet att jag kan tänka mig att gifta mig igen? Där är svaret ja. Men jag vill inte förstöra något genom att skynda för fort. Det går ju fort som fan ändå, säger han till Aftonbladet.

Foto: Stina Stjernkvist / TT

Stort lycka till er, Lotta och Mikael! Vi är så glada att ni funnit varandra.

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!

Exit mobile version